söndag 11 december 2016

Tredje advent


Nu var det verkligen längesen jag gjorde ett inlägg, vanligtvis brukar jag åtminstone komma igång till första advent i alla fall. Men, tydligen inte det här året :-). Jag brukar alltid ha en sån klar bild av hur jag vill julpynta, men i år är det som att jag inte får till det på något sätt.

Adventsstjärnorna kom upp till första advent i alla fall :-).


Det har också flyttat in en liten och mystisk figur, nämligen en över hundra år gammal tomte i biskvi. Jag vet egentligen inte om det verkligen är en tomte, jag tänker mer på en dvärg från en saga eller liknande. Han har visserligen en säck, men hammaren får mig att tänka på dvärgar och hur de i sagorna arbetade djupt inne i bergen. Klädseln är kanske inte heller så jultomtelik... :-).

Det är den första tomte jag haft på säkert över tjugo år, men jag tyckte den var så speciell och söt så jag kunde inte motstå den :-).

Hoppas att ni haft en fin tredje advent!

Många kramar
Bitte

1 kommentar:

Hajan sa...

Det var trevligt att höra ifrån Dig igen. Blev glad när jag fick se
dig i kön bland mina bloggvänner-
Har saknad Dig. Skall tala om för Dig att det är inte som förr här heller. Jag försöker få min gamla lust,men den vill inte riktigt
om jag skall vara ärlig.
Nu har Du väl inga valpar kvar, ha, ha de har väl flyttat hemifrån nu.
I morgon kommer det nog att bliva jättehalt hos oss. Det har regnat i 2 dagar och nu är det kallare så det är precis vitt av all snö, det bådar inte gott för trafiken i morgon.Vädret rår man ju inte på
i alla fall, men knepigt bliver det.
ha det bra nu önskar Hajan