fredag 12 augusti 2016

En händelserik torsdag


Natten mot torsdag sjösatte jag skutan Aunt Molly igen efter några veckors slipande och putsande på webbutiken. Nu tror ni väl att jag blivit spritt språngande galen då jag delvis stängde butiken på grund av att jag hade svårt att hinna med vardagen. Men, under de sju månader butiken var stängd hann jag fundera en hel del på vad som kan ändras och vad som kan göras bättre. Allt känns i alla fall väldigt bra och vi får se vart vindarna för mig och Aunt Molly den här gången.

Självklart förstår jag att det nu blir lite som att börja om, då sju månader är ganska lång tid och inredningsvärlden fullkomligen svämmar över av butiker. Men, vi får se vad som händer helt enkelt. Det känns jätteroligt att vara igång igen! Redan tidigt på morgonen började det trilla in hälsningar, tack snälla ni för alla fina ord! :-)

Foto: www.ystadsallehanda.se

Det blev en ganska lugn förmiddag, men när jag och hundarna sedan skulle ge oss ut på promenad upptäckte vi att det var enormt mycket folk kring domkyrkan. Jag hade alldeles glömt bort att det var igår Thorbjörn Fälldin skulle föras till den sista vilan. På grund av utrymmesskäl hölls begravningen i Domkyrkan och många kända toppolitiker var på plats för att hedra honom, vilket ni säkert redan sett och läst om.

Thorbjörn Fälldin var verkligen en bygdens man och även fast han under en del år till och med var statsminister stod han alltid med fötterna stadigt i den ångermanländska myllan. Även efter att han dragit sig tillbaka från politiken, fortsatte han vara en viktig röst i lokalpolitiska frågor. Det var en hedervärd man som har lämnat ett djupt avtryck såväl lokalt som i mycket större sammanhang.

Önskar er alla en fin helg!

Många kramar
Bitte

3 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gomorron
Så fin header du har.
Och så roligt att du startat upp din butik
igen, för såklart kan man ändra sig. Såg en
jättefin lampfot som var på ingång.
Ha det gott och trevlig helg
Kramar/AM
Ps, instagram skulle du ha

Hajan sa...

Förstår att det var mycket folk där då i kyrkan. Han var verkligen omtyckt med sitt lugna och lite småroliga sätt.
Man skall ju inte prata politik- Men jag röstade med honom när det gällde kärnkraften. Ha. ha det tyckte inte min gubbe om
men det är ju glömt, och mon gubbe är ju borta.
I kväll tyckte jag Rickard Olssons program var bra med, mycket
bra gäster där, och inte bara underhållning.
Här är höst nu, jag tände mina bollar inne i sovrummet, det kändes lite mysigt,
Trevlig söndag Ewa, det får jag med min son kommer hem ett tag
så vi kan äta tillsammans.

Hajan sa...

Förlåt jag skrev ju Ewa , jag vet att Du heter Bitte.
Tänkte på en lite Eva som skrev till mig i dag, så kan det bliva
när många tankar far i huvudet
Kram från Hajan.