måndag 18 juli 2016

Världen är så stor så stor för en liten noomis


Det är inte klokt vad mycket som händer varje dag i en liten hundvalps liv. De första veckorna sov och åt noomisarna mest, ungefär som på de bilder jag visat tidigare. Det var därför lugnt och tyst i valplådan större delen av tiden.


Noomi sov eller låg och gosade med valparna många timmar per dag.


En dag började de plötsligt sätta sig upp....


... men så somnade de snabbt igen.


Redan innan de började sätta sig upp, kravlade de alltid ur bädden när de var kissnödiga. Det tycker jag är ganska duktigt av valpar på bara några veckor! :-) Kanske är det något instinktivt att de ska hålla rent där de sover?

Rätt var det var en dag stod de upp och kunde gå ur bädden i stället för att kravla.


Det var som att en helt ny värld öppnade sig för noomisarna, tänk att det fanns något utanför bädden också! :-) Oj, så roligt de tyckte att det var att hoppa och skutta omkring i valplådan.


När noomisarna började springa runt blev Noomi lite mer tillåtande mot de andra hundarna. De hade  redan fått hälsa på noomisarna (medan Noomi gav dem onda ögat ;-), men Riva började göra fler och fler små besök till valplådan. Varje gång blev noomisarna så glada och sprang fram mot henne och viftade på sina små pluttsvansar.

Det var som att nu gick det upp för dem att det även fanns en värld utanför valplådan! Allt var så otroligt märkligt... och spännande! Tänk att det fanns fler mammor! ;-)

Fler bilder kommer kommer inom kort :-).

Många kramar
Bitte

1 kommentar:

Hajan sa...

God morgon Bitte, Det är väl lite skönt att det inte blev lika många små sötnosar, som ni har fått förut. Herre min jesus, det kryllade
ju överallt.
underbara och söta till tusen. Åh man bliver alldeles varm i hela magen.
Hoppas på fler bilder kram från Hajan