fredag 24 juni 2016

Glad midsommar!


Tänkte bara kika in för att önska er alla en riktigt Glad Midsommar! Tack snälla ni för fina kommentarer, det känns roligt att vara tillbaka :-).

Varma kramar
Bitte

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken underbar sommarbild!
Påminner om min hemtrakt i Bergslagen (Ludvika)
Trevligt Midsommar önskar

Ruth i Virginia
(hittade hit fr Hajan)

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Vakkert ! God Midtsommaraften !

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gokväll
Så roligt att du gör inlägg igen, jag är dålig på
det. Eller efter 9 år känns det lite motigt. Håller till på Instagram nuförtiden, synd att du inte är
där. Hoppas du haft en fin midsommar
Kram fina vän/AM

Ulla sa...

Hej! Härligt att du är tillbaks här, jag har saknat dig! Galet jobbigt med tröttheten, hoppas du piggat på dig och att sommaren hjälper dig på traven. De små noomisarna gör kanske också sitt för att du ska kvickna till. Tycker det var jätteroligt med valparna, Ronja blev faster och Sindra fick 3 små halvsyskon. Må gott nu och ta det lugnt i sommar!

Bitte sa...

Hej Ruth!

Tack för hälsningen hos mig! Jag känner till dig genom Hajans blogg, hon brukar hälsa till dig ibland i sina inlägg. Vad roligt att du hittade till mig, välkommen tillbaka!

Kramar
Bitte

Bitte sa...

Hej Ulla!

Vad glad jag blir att höra ifrån dig! :-) Jag sa just till Håkan häromdagen att jag skulle vilja hälsa på er i sommar, hoppas det kan bli av.

Det känns roligt att vara tillbaka och jag tycker att jag redan har piggat på mig lite grann. Därför har jag redan fullt av nya idéer, kanske är man lite knäpp ;-).

Det kommer fler valpbilder allt eftersom, noomisarna ska få flytta ut på altanen så snart de börjar gå omkring och försöker ta sig ut ur valplådan.

Ha det gott så länge!

Många kramar
Bitte