lördag 7 november 2015

Ett farväl till oktober

 
Nu är den vackraste delen av hösten definitivt förbi och det finns inte längre några löv kvar i träden. För bara några veckor sedan var det som vackrast och jag älskar verkligen den här färgsprakande delen av året!
 
 
En solig och fin oktoberdag tog jag, Mollie och Noomi oss en långpromenad i stan. Vi går ofta till Stadsparken bredvid kyrkan för det är så vackert och fridfullt att strosa omkring där. Hundarna tyckte det var jätteroligt att hoppa runt bland alla nedfallna, prasslande löv.
 
 
Vi fortsatte vår promenad på lugna småvägar och alla såg ut som den här - fulla av löv som lyste i guld och orange. Fantastiskt vackert mot den blå himlen!
 
 
En vacker allé som kantar gamla kyrkogården.
 
 
Efter promenaden var det dags att gå tillbaka till jobbet igen och jag kände mig så glad över att jag lyckades fånga en av de sista vackra höstdagarna.
 
Nu är november här i all sin tråkighet. Det enda som känns mysigt i det här gråtrista, råkalla och regniga, är att vi faktiskt går mot advent :-).
 
Önskar alla en fin helg!
 
Många kramar
Bitte

3 kommentarer:

Hajan sa...

Samma sak här, jag har alltid gillat Höstens färger och
vårens skira grönska, vitsippor och Syrenerna i blom.
Vilken tur vi har som bor i Sverige och får ha alla våra fyra årstider.
Hur många länder kan det ?

Hälsar Hajan på Vardagsprat

House and Garden by Bia sa...

Fina bilder !!
Ja hösten är fin tycker jag också...vi var i H-sand i går och firade min pappa på Fars dag...han börjar verkligen bli gammal nu...fyller 91 år i dec. ;)
Synd att vi bor så långt lågt ifrån varandra (mamma också så klart )...det måste liksom planeras för att åka upp...det blir sällan någon spontan resa. Hade dom bott här, så hade det varit enklare ;)
Hoppas din vecka blir bra ;)
Må så gott du och hundarna ;))
Kram bia

Anonym sa...

Hostens farger ar underbara, men nu i november har det blivit riktigt morkt och dystert alla loven har blast bort.
Haller med dig i dina tankar .....
Trots detta trista gar vi mot ljusare tider .....
Just nu ar jag i Polen (3 vec.) Halsa pa slakten, kusiner m.m.
Ha de fjnt/ Eva
evas kvarnaro