måndag 10 augusti 2015

Underbara sommarkvällar


 Äntligen lite sommar och äntligen semester! :-) Nu var det verkligen länge sen jag gjorde ett inlägg! Juli har känts som en ovanligt lång och tråkig månad då det har varit både kallt och regnigt. I fredags gick jag äntligen på semester och då kom solen och värmen tillbaka! Vilken härlig start på ledigheten! :-)

Jag har varit så trött och seg de senaste veckorna, men lite sol på nosen kan göra underverk. Idag har vi strosat runt i skogen och hittat några bra hallon- och blåbärsställen. Blåbären verkar dock behöva några veckor till på sig.


 De närmaste veckorna ska jag bara njuta av livet och pyssla på lite hemma och i butiken. Höstens inköp ska ju göras nu och det är alltid lika spännande! Men, nog känns det lite konstigt att fundera på julartiklar redan nu, när allt man vill är att bara njuta av sommaren :-).

Hoppas att ni har fått en fin start på veckan!

Många kramar
Bitte

3 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Jaa tänk att sommaren går mot sitt slut...såå vemodigt och vi har ju nästan inte haft någon heller. Men jag tar inte "höst" förrän vi kommer hem från vår resa till Turkiet om ett par veckor ;))...sen ska jag öppna min loppis och hoppas att det kommer mycket folk...har ju gått lite sådär...
Kram på dej!
Bia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Åhh, lycko, har du börjat din semester nu.
Jag skulle behöva en vecka till, är så trött
så jag sitter och somnar efter allt som varit.
Men det kanske blir mindre stress och jobba :)
Ha det nu jätteskönt och hoppas du får fint
väder under din ledighet.
Kramar/AM

G:a Affären sa...

Hoppas du får många fina dagar, jag tror augusti kan bli riktigt fin!
Inköpsmässa, kommer ihåg att det var blandade känslor, både jobbigt men samtidigt väldigt roligt. Men du kanske köper på annat sätt.
Hoppas du får vila också!
Kramar /Cia