fredag 12 juni 2015

Äntligen sommar


 I tisdags slutade det äntligen att blåsa. Det är inte klokt hur det har regnat och blåst de senaste månaderna, man kan inte tro att det snart är midsommar! Men så i tisdags lugnade allt ner sig och vi fick en riktigt vacker, helt vindstilla och solig sommarkväll. Precis en sån jag har längtat efter :-).

Resten av veckan har det varit lite sämre väder och det är fortfarande kyligt i luften, men igår när studenterna gick ut på trappan lyste solen igen :-). Precis som tidigare så slog syrenerna ut lagom till skolavslutningarna, jag tycker att de är som vackrast när de är sådär skira.


 Det ska tydligen bli sämre väder nästa vecka igen med regn varje dag (även på midsommar), men jag ser fram emot min första semesterperiod som börjar på torsdag så jag bryr mig inte så mycket om vad det blir för väder :-).

Önskar alla en skön och solig helg!

Många kramar
Bitte

4 kommentarer:

Hajan sa...

Då hoppas vi förstås att det bliver skapligt väder i alla fall.
Tänk att det är midsommar nu igen, förra Midsommarafton
brör jag ju nitt ben igen för andra gången

vi hoppas på bättre tur i år-

kram Hajan

Hanna sa...

Vackert!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint med syrenerna i din terrin. Och
idag lyser solen här trots att det spåddes
regn. Hoppas dom spått fel på midsommar
också eftersom vi ska ut på picknick.
Ha en skön söndag
Kramar/AM

House and Garden by Bia sa...

Vädrets makter rår man inte på ;))....här blåser det 15 m/s nu...och i går blåste det och småskvätte så jag slog helt enkelt igen min loppis...usch så less jag blev !!...idag gör jag ett nytt försök ;))....men som sagt det blåååser!...Ifredags när dottern tog studenten var det däremot toppen väder...oj så kul vi hade och så lyckat det blev ;))...ska snart göra ett litet inlägg om hennes student...nu sitter jag och ser hur trast ungarna äter på mina blommor i trädgården, hehe...
Kram bia