tisdag 5 maj 2015

Mys med monsterbarnen


Det känns som att jag helt har kommit av mig med bloggandet, men H har varit på tjänsteresa i två veckor och därför har det varit fullt upp med att sköta om monsterbarnen och de vuxna hundarna. Ibland har det hänt att jag startat datorn på morgonen, men inte hunnit kolla mailen förrän dagen efter :-).

Häromveckan blev det äntligen soligt och lite varmare i luften så det gick att ta ut monsterbarnen på altanen en stund. De biter nämligen på allt de ser och har även lyckats bita av internetkabeln två gånger, så det kändes skönt att kunna ta ut dem ur huset.


Det här blev den allra sista dagen med gänget för i skrivande stund har vi bara ett monster kvar. Mira på bilden ovan var ett av de första monsterbarnen som flyttade och hon bor nu i Norrbotten.


Här går Melvin runt och spårar.


H har byggt en mysig koja av en gammal transportbur till monsterbarnen, inne i kojan ligger en varm yllefilt och de tycker så mycket om att krypa in där och ligga och spana eller leka med varandra. Som ni ser finns det inte mycket kvar av leksakerna!


- Jag vill upp! skriker monsterungen. 
- Glöm det! säger Riva.


Här sitter lilla monsterbarnet Mitzy, det var nog den valp i den här kullen som tydde sig mest till mig. Jag tycker att hon påminner så otroligt mycket om Mollie när hon var liten.

Om ni tycker att det ser ut som att vi har kravallstängsel på altanen så är det precis vad vi har :-). En vän frågade om vi inte har valparna i en hage inomhus. Hage??? Den skulle monsterbarnen riva på fem sekunder :-). Därför har vi stängslat in hela altanen så att monsterbarnen inte kan ta sig ut.


Här sitter lilla monsterbarnet Malou, hon är också så liten och söt, men skenet bedrar! Malou var nämligen den tuffaste valpen i hela kullen! Hon bor nu i Värmland.


Här ligger monsterbarnet Marwin och tänker ut nya busigheter.


Max och Mitzy spårar.


Och här ligger lilla Max, jag skriver inte monsterbarnet om honom för han var så otroligt snäll och gosig. Han stack verkligen ut på det sättet och var klart den gosigaste valpen i hela kullen. Max bor nu i Småland.

- När vi kommer in igen springer vi direkt bort till kabeln och biter av den...


Här är Max igen, han tillbringade helst dagarna i H:s famn :-).


Och så här ser mina sandaler ut! De ser faktiskt till och med ännu värre ut nu än de gör på bilden ovan. Mina pyjamasbyxor är strimlade och jag har bitmärken på halsen, det är så det blir med monsterbarn i huset!


Här sitter Mitzy och Noomi och solar.


Max solar magen.


Plötsligt blev det en våldsam fight mellan Malou och Marwin, självklart vann Malou även den här gången trots att Marwin är mycket större ;-).


Mitzy håller på att somna medan hon biter sönder det som finns kvar av leksaken.


Och till sist somnade alla monsterbarnen, huller om buller. Jag tror att jag somnade till en stund också av ren utmattning ;-).

Hoppas att ni fått en bra start på veckan!

Många kramar
Bitte

7 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Ja dom är ju bara fööör söta ;))
Max föll jag för ;))
Ha en fin vecka...hoppas på bättre väder...
Kram bia

Vitt hus med svarta knutar sa...

Åååh så fina de är...så svårt det måste vara att skiljas från dem... Bilden på Max som solar magen får mitt hjärta att smälta...
Kram,
Regina

Gunilla sa...

Så underbart söta hundar. Nu blir det väl både tomt och skönt.

Hajan sa...

Underbara bilder, men herre min Gud att sköta dem. Så duktiga ni är
Men jag som bara ser dem på bild, tycker det kryllar av valpar om kring er.
Jag bliver nöjd att bara titta på dem, jag tror ingen som inte har haft hundar förstår hur jobbigt det är. Skall ni lära dem att inte bita i allt också, innan ni säljer dem. oj oj kram från Hajan

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag blir lite slut av och läsa, så du har slitit! Roligt att tuffingen kom till Värmland, hon är så söt. Söta är dom alla och så roligt att dom fått nya hem kanske också sista valpen. Du lär somna där du står efter detta.
Stor kram/AM

G:a Affären sa...

Men köra hjärtanes vilka godingar! Och så söta med för stort skinn, även i ansiktena. Om jag skulle vara valpspekulant skulle jag ha svårt att välja mellan dem.
Och så roligt att det gått bra för Mollies tidigare valpkull!
Max ser ut att ha växt på sig och vilken skön stil han har med magen i vädret.
I skrivande stund kanske alla valparna finns i sina nya hem. Nu kan du köpa nya sandaler också, hi,hi.

Kramar /Cia

Helena sa...

Hej! Det var länge sedan jag kikade in till dig nu. Måste då bara säga att dina små monster är så underbart söta, förstår att det är mycket jobb med dem, men o så mycket glädje de måste sprida. Du har fått in mycket fint till butiken också, kanske får jag råd att shoppa lite när husbygget blir klart och jag äntligen kan lägga pengar på lite annat roligt :-). Ha det gott. kram