tisdag 31 mars 2015

Snart påsk och lite nyheter


 Nu var det ett tag sedan jag kikade in här, men jag råkade på en tråkig influensa i början av förra veckan så jag har känt mig rätt mör den senaste tiden. Som tur är har det vänt och jag har varit feberfri i två dagar nu! :-) I fredags drog en hemsk snöstorm förbi och våren förvandlades till vinter. Det brukar ju alltid bli såna här "bakslag" varje år, men det var inte så roligt med två decimeter snöslask och sen regn på det!

I helgen kom sonen hem och han hade också blivit sjuk, så vi låg här i varsin soffa och snörvlade och hostade. Jag orkade i alla fall plocka fram lite påsksaker mellan hostattackerna, det blir inte så mycket påskpynt nuförtiden men ägg i olika former tycker jag om!


 I år har jag lagt några påskägg i en antik skål, de är dekorerade med handgjort papper med torkade blå blommor och de ger en sån härligt vårlig känsla. De finns i butiken, men jag blev så förtjust i dem när de kom hem så jag var tvungen att inhandla några åt mig själv också :-).

 Det blir nog lite mer pyntande i morgon, för på skärtorsdag kommer det att bli fullt upp. Först ska vi ha äggjakt i trädgården, sedan födelsedagskalas för Mollie och Riva som fyller år den 1 respektive 2 april.


 Jag har trotsat vintern och snöslasket och inhandlat lite vårblommor, jag tror nästan det var de som piggade upp mig. Eller så var det all vitlök och ingefära jag har tryckt i mig den senaste veckan :-).

Nu finns det lite nyheter i butiken också, bland annat en antik fransk marsipanform, två antika teaterkikare, ljusrosa strutsfjädrar och lite annat.

Önskar alla en fin kväll, snart är det påsk!

Många kramar
Bitte

3 kommentarer:

Hajan sa...

Det var ju attan att Ni skulle råka ut för en förkylning. Jag tror på Vitlöken det är jättebra
att äta. Jag äter det i all mat, jaa inte i jordgubbskräm eller sådant, men eljest förstås,
Så söta dina bustroll är, riktigt goa med pussmun och allt- Ha nu en riktig bra påsk med barn och era vänner både fyrfota och tvåbenta.
hälsar Hajan

House and Garden by Bia sa...

Ja här är det också fullt upp i veckan hos oss...igår kom den efterlängtade soffan, flera veckor tidigare än väntat...toppen !...så nu blir det fix i rummet...idag ska jag påsk pynta lite...torsdag handlar vi mat och byter en matta som jag har köpt till rummet, fredag förbereda lite mat till lördag då vi får gäster...och dessutom går dagarna ju så fort...
Ha en fin påskhelg!
Själv gör jag nog några inlägg i påsk ;)
Kram bia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Då blev vi nog sjuka samtidigt nästan, min flunsa började natt mot tisdag förra veckan. Men den håller järngrepp, fy fabian. Blir inget påskkalas här, men annandag måndag kommer Hugo med familj. Han blir nog lika glad för sina ägg även om det är fel dag.
Krya på dig och stor kram/AM