måndag 8 december 2014

Ny vecka!


Redan måndag och det är mer än en vecka sedan jag gjorde ett inlägg, jag hinner inte riktigt med bloggen nu i julruschen. Bilden har några år på nacken, men jag tog den en andra advent i alla fall :-). Det är roligt att titta tillbaka på gamla julbilder ibland och se hur tidigare års adventsljusstakar såg ut!

I morgon kommer jag att lägga ut en hel del gammalt julgranspynt i butiken, det är bland annat gamla klockor av glas, gamla julgranskulor och vackra fåglar i milda färger. Jag kommer också att lägga ut de dekorerade tändsticksaskar jag hittills gjort, för det verkar inte som att tiden kommer att räcka till för att göra fler :-). 

Kanske hinner jag färdigställa några av vaddflickorna också, en av dem blev nästan uppäten av ett rovdjur vid namn Noomi, men den historien kan hon få berätta själv här på bloggen :-). Efter den dramatiska händelsen kom jag lite av mig med vaddflickorna och "överlevarna" har återhämtat sig i ett inbrottssäkert skåp medan jag har samlat nya krafter ;-).

Hoppas att ni fått en bra start på veckan!

Många kramar
Bitte

2 kommentarer:

Hajan sa...

Är uppe ett litet tag.Låg och kände mig så sugem på något.
Nu har "inmundigat" en god smörgås
med Emils Skinka på + ett glas mjölk. Klockan är just nu 02.52
och inget trött hi,hi det är ju inte klokt. Kommer ihåg att Du skrev om Julpyntskulor förra året med. Mitt barnbarn var här i Söndags och fick till sin första egna gran. Den som spar han har.
Så svårt det är att se vilka siffror man skall fylla i.
ha det så bra önskar en pigg Hajan

House and Garden by Bia sa...

Tack det samma....hoppas du inte stressar får mycket nu...jul blir det ändå;)
Kram bia