onsdag 29 oktober 2014

Lite nyheter


 Jag har lagt in lite nyheter i butiken under de senaste dagarna, nästa uppdatering kommer förhoppningsvis att vara av gamla julsaker :-). De här underbara små antika barnskorna är från Jämtland, undrar vem den lilla pojken var som en gång bar dem?


 Jag har också fått tag på så otroligt vackra gamla matbestick, de brukar ju vanligtvis vara mycket större än moderna bestick, men de här är otroligt stora! Jag ser dem framför mig i en pampig jul- eller nyårsdukning... :-).


 Lite vintage blir det också idag, med den här pärlströdda portmonnän från tidigt 1940-tal. Den är i toppenskick, hel och fin.


 Jag har också fått hem två nya modeller fuskpälsplädar, det här är en koalabjörnsimitation...


 ... och det här är en tvättbjörnsimitation. Båda är mycket naturtrogna och det bästa av allt är att inga söta små björnar har behövt sätta livet till!


 En silverfärgad gräddkanna med tillhörande STOR sockerskål finns också i butiken, de är av porslin men ser ut att vara av gammalt nysilver.


 Jag har också lagt in en tredje antik fransk modebild/tavla, det är så roligt att se hur modet var under 1800-talet. Det allra roligaste är att bläddra i antika modemagasin, för där kan man följa modets förändring år för år och även se tillfälliga "modeflugor".


 Sist men inte minst har jag fått hem så vackra ljuskoppar av tunn fin spetsmönstrad metall. Just själva spetsmönstret gör att det blir ett väldigt vackert sken!

Ni hittar alla nyheterna HÄR.

Ha en fin onsdag!

Många kramar
Bitte

6 kommentarer:

Marie maräng sa...

Åh...så många fina nyheter!
Måste ta mig en titt i butiken det var några veckor sedan sist :)

Önskar dig en fin fortsättning på veckan!
Kram Marie

Huset bakom lindarna sa...

Du har helt underbara saker och du återspeglar allt med dina fina foton på det vackraste vis man kan tänka sig!
Kram/Finas mammis

Frøken Anker sa...

Det er jo en skattekiste, du har samlet af dejlige ting.

Hav en dejlig aften ❤

Hanna sa...

mycket fint
Ha en fin torsdag
Hanna

House and Garden by Bia sa...

Åhh så läckra päls plädar...och ljuslyktan gillar jag ;))...älskar ljuslyktor...har allt för många, haha...
Önskar dej en trevlig helg...ingen Halloween fest här, men dottern har "spökat" ut sej...hon gillar Halloween...kolla i min blogg får du se, hihi...
Kram bia

Made with love by J. sa...

Ååå, vad jag är glad att jag hittade först din blogg och sedan och sedan din butik med så mycket underbara saker! :D Flyttar in i nybyggt hus om ett par veckor och ser fram emot att få fylla det med lite "nya" föremål. :)