söndag 19 oktober 2014

Där skuggorna ruva....

Foto: www.forwallpaper.com
Oj, vilken intensiv vecka det har varit! Jag har fått flera leveranser (har fortfarande inte hunnit packa upp allt), har fotat varor, har packat paket hela kvällarna och samtidigt skrivit på två reportage eftersom det var deadline den här veckan. Sen har jag ju jobbat som vanligt förstås och H har varit bortrest sedan i torsdags... inte konstigt att jag har somnat tidigt varje kväll!

Vad vackert det är på kvällarna när hela världen färgas svart och orange, men mörkret och skuggorna är också lite läskiga på något sätt. Kanske har jag sett för många skräckfilmer i mina dar? ;-)

 Foto: www.wallpaperup.com
Vi promenerar som vanligt, men jag undviker stadsparken och liknande platser på kvällarna, även fast jag har tre hundar med mig. Det är nog bra att vara lite försiktig, eftersom det händer så många konstigheter nuförtiden.

 Foto: www.wallpapershd1080p.com
Ibland blir hundarna helt vilda när de nosar runt i löven och då förstår jag att det inte bara är en katt eller hund som gått där, utan ett annat djur...

Igår kväll skrämde Riva nästan slag på oss allihopa. Hon stod och sparkade i löven och blev så rädd av ljudet så hon hoppade rätt upp i luften och skällde till. Då hoppade vi andra också till och Mollie och Noomi stod länge och spanade efter vem eller vad som skrämt Riva...  det var ju bara det att det inte fanns någon, hon skrämde sig själv, och oss, den lilla knasungen :-).

 Foto: www.foxarchive.com
 Hundarna kan vara lite mörkrädda på kvällarna och allt ser ju väldigt annorlunda ut i mörkret. Himlen är svart, det prasslar bland de orangefärgade löven och skuggorna ruva...

Ha en skön söndag!

Många kramar
Bitte

6 kommentarer:

angie sa...

wow, tolle bilder!!! und der fuchs ist so nah!!! einen schönen sonntag wünscht angie aus deutschland

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var sån där lite småläskig känsla i några av bilderna, man tror sig se lite mer än vad man ser. Skönt i alla fall att du har tre hundar, det avskräcker nog dom flesta.
Kramar/AM

Hajan sa...

Lilla Bitte vilken mästerfotograf
Du är. Underbara bilder, får man låna en bild just om man skriver om skuggor och sådant. Jag kommer att berätta att jag lånat den av dig i så fall.
Det skall jag tala om att jag skulle inte våga att gå där i mörkret.
Ha en trevlig söndag.
Min son och sondotter kom nu, vi
skall äta kyckling och Klyftpotatis. GlaSS OCH HALLON TILL EFTERRÄTT. KRAM FRÅN hAJAN

Huset bakom lindarna sa...

Underbara bilder!! Då är ju hösten vacker, (jag gillar inte hösten!) Jag kan berätta att när jag var i de undre tonåren tog jag vägen genom skogen hem från min kompis när det var mörkt istället för den lite större vägen. Orsaken var att jag blivit skrämd av en man som stannat sin bil och försökte hejda mej på min cykel. Glömmer aldrig hur fort jag trampade förbi långt ner i dikeskanten och sen slängde mej i vägkanten tills han kört förbi.
Får rysningar längs ryggraden än idag...
Ha en fin söndag!
Kram/Finas mammis

House and Garden by Bia sa...

Så vackra bilder...från H-sand antar jag ?....hösten är bra vacker, men nov. är ju lite grå förstås. Och bilden på räven var ju jättefin..vi hade tre rävungar på torpet i somras, så jättekul. Det finns ett rävgryt under uthuset bredvid vårt torp, så jag hoppas att vi får se rävungar till sommaren också;))..kram bia

Hanna sa...

fina bilder