måndag 18 augusti 2014

Underbar sensommar och höstkänningar


 I början av förra veckan fanns det plötsligt en kyla och krispighet i luften och det gav en förnimmelse av att hösten är på intåg. Jag måste säga att efter den här varma sommaren välkomnar jag hösten, jag tror att fler än jag känner sig väldigt nöjda med sommaren. Man har kunnat tanka sol och värme på ett helt annat sätt än under tidigare år!


 Formex blev en hysterisk historia, aldrig har jag haft så lite tid och aldrig har jag känt mig så velig ;-). Jag åkte ner med en känsla av att jag var hyfsat klar över vad jag ville köpa in, men åkte hem med en känsla av total förvirring :-). Det blev förstås flera inköp hos favoritleverantörerna, men sedan hittade jag två helt nya leverantörer som jag iofs kände till sedan tidigare, men som jag nu såg i en helt ny dager. Det roligaste av allt var att jag "hittade" en leverantör som jag träffade redan för två år sedan, men som jag mer eller mindre glömt bort och aldrig handlat av. De har så otroligt mycket fint så det kommer en leverans därifrån lite senare i höst :-).


 Det är en härlig tid just nu, även fast kvällarna är mörka och kyliga så älskar jag kombinationen av soliga dagar och hög, klar luft. Jag hade semester förra veckan så det blev mååånga promenader tillsammans med småflickorna i solens sken. De har verkligen längtat efter våra långa promenader!

Jag har helt kommit av mig med bloggandet och kommenterandet i sommar, hoppas att det blir lite bättre med det nu när det går mot höst och man börjar vara inne lite mer igen (utan att smälta bort i värmen). Tack snälla ni som lämnar så fina kommentarer, jag ska försöka svara på dem så snart jag bara hinner!

Hoppas att ni fått en bra start på veckan!

Många kramar
Bitte

3 kommentarer:

millandante sa...

Förstår att det kan bli kaos i huvudet av allt som Formex bjuder på... det var första gången jag besökte mässan och himmel så kul det var, sååå inspirerad nu:)

Ljuvlig bild den med rosen!

Kram
Milla

Hajan sa...

Det kan inte vara lätt detta, antingen kan det ju bli
för mycket eller också kanske Du missar något.
Så lugnt och skönt man har det,
som bara får gå till min lilla affär på orten. Nej jag skojar förstås, hoppas du förstår mitt lilla skämt.
kramar från Hajan

House and Garden by Bia sa...

Åhh va kul med Formex...gillar mässor ;)
Kul att se Domkyrkan i H-sand ;))
Vi var i H-sand i måndags och hjälpte mina föräldrar att röja ut saker ur huset, för dom ska flytta till plusboende i stan;)
Dom ska flytta från Sockenvägen, där jag är uppvuxen ;(....vemodigt, men behövligt.
Kram bia