onsdag 20 augusti 2014

Dagens nyheter


 Nu har jag äntligen lagt in lite nytt i butiken, bland annat den här charmiga gamla plåtburken från Svea Chokladfabrik i Norrköping. Det är en perfekt kakburk, då den rymmer måååååånga kakor ;-).


 På de flesta inredningsmässor brukar man inte få köpa varor på plats, men den här gången fick jag köpa två amerikanska läderarmband som leverantören hade som dekoration i en glaskupa. Båda är nya och oanvända! :-)


 Den här gamla glaskaraffen är tung och gedigen och mycket bredare nedtill än vad bilden ger sken av.


 De här antika 1800-talsnoterna är det tyska originalet till den gamla schlagern "När det våras ibland bergen" :-). Försättsbladet är så otroligt vackert, man skulle kunna rama in det!


 En gammal cremefärgad mandelkvarn passar fint i ett lantligt kök!


 Jag har också fått tag på ett helt fantastiskt engelskt uppläggningsfat som är tillverkat någon gång mellan 1830 och 1850! Det är en hisnande tanke :-).


 Sist men inte minst är två antika fågellitografier inlagda, jag är väldigt förtjust i dem och har flera uppsatta på väggarna här hemma :-).

Ni hittar alla nyheterna HÄR.

Ha en bra fortsättning på veckan!

Många kramar
Bitte

3 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Idag var jag snabb, tryckte på här direkt. Föll som en fura för armbanden, jag gillar det grova lädret och dekorationerna. Kan nog bli riktigt läckert och ha bägge samtidigt. Karaffen är så vacker, som jag letade karaff när Hugo skulle döpas, vi hade ju med eget sjövatten. Men det slutade med att jag lånade en karaff av kyrkan i tenn, vattnet är ju inte helt kristallklart.... Och tackar som frågar, foten blir bättre och bättre. Tränar på och gå normalt och ha skor. Har två lösa benfragment, med lite tur läks det och jag slipper op.
Stor kram/AM

Home Bohemia sa...

Så mycket fint till butiken du visar:) Här hemma har jag inköpsstopp...trist men sant:( Jag måste ta vara på allt som jag redan införskaffat...många olika typer av projekt. På grund av att jag för tillfället är enarmad så får jag inte så mycket gjort heller för den delen. Lite frustrerande nu när jag är sjukskriven och hemma:(
Kram Maria

House and Garden by Bia sa...

Så mycket fint...mandelkvarnen gillar jag skarpt, min mamma har en sån...måste fråga om hon har den kvar ?....på lördag ska jag och några andra stå i ett party tält (är väl tur det, för det ska bli regn)och ha loppis...håll tummarna för att jag får sälja ;))
Kram bia