måndag 7 juli 2014

Lite nyheter


Hoppas att ni har det bra i sommaren! Här har det varit sagolikt varmt i flera dagar, sommaren dröjde men kom sedan med besked. I helgen fick valparna komma ut för första gången, de fick vara på altanen en stund (under paviljongen för att de skulle få skugga). Till en början var de lite försiktiga, men vågade sig sedan promenera längre och längre från bädden.

Det är inte klokt hur veckorna försvinner, jag har bara en veckas semester kvar nu! Jag ska försöka att verkligen ta vara på de här dagarna och bara njuta av sommaren och livet :-).

 I helgen hittade jag lite fint till butiken, bland annat en hel del blåvitt porslin som jag tycker är så fräscht och somrigt den här tiden på året!


 Jag hittade också den här underbara gamla tavlan, bilden gör den inte alls rättvisa!


 Jag har också lagt in några viktorianska reklamkort....


 ... och här är ännu ett kakfat, det här med ljusblått rosenmönster.


 I förra veckan fick jag också en leverans med ljuvligt doftande tvålar i engelsk lantlig stil, de är handgjorda och ekologiska och det finns inga som helst konserveringsmedel eller andra konstgjorda ämnen i dem. De finns i flera dofter, alla med ingredienser från köksträdgården som till exempel ringblommor, lavendel gurka, nässlor, rosor, pelargon och söta björnbär. Tvålarna är jättebra om man har känslig hud, de återfuktar och håller sig fina till sista smulan.

Från samma leverantör har jag också fått hem ett ekologiskt body butter i fast form, det är en "mirakelsalva" som fått bukt med livslånga eksem, torrsprickor och annat! Jag har flera kunder som berättat om hur salvan hjälpt dem när varken kortison eller annat har hjälpt, och på mångas begäran kommer nu salvan att vara en stadig lagervara.

Önskar alla en fortsatt fin vecka, jag kommer att lägga in fler nyheter i morgon kväll!

Sommarkramar
Bitte

5 kommentarer:

Home Bohemia sa...

Jag förstår att du myser med dina valpar...så underbara på alla sätt<3 Fina nyheter!! Tvålen ser härlig och väldoftande ut:) Kram Maria

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tiden går fort när man har roligt, är det sen semester går det ännu fortare. Hade min första dag igår, passade Hugo och körde tre lass till tippen, tycker det blev en bra blandning. Har allt tittat på alla nyheter, hög vill ha faktor som vanligt.
Ha en fin sommarvecka
Kramar/AM

Hajan sa...

lilla Gumman, jag skippar nog den beställningen. Känner inte för det längre, här är så rörigt också. Bliv inte ledsen på mig,
Tack för din fråga i alla fall.
kram från Hajan

Marie maräng sa...

Så himla söta valparna är!
Passa på att njuta av dom sista semesterdagarna!

Önskar dig en fin fin helg!
Kram Marie

Marie maräng sa...

Glömde ju säga vad fina nyheter du hittat!

Stackars sambon! Jag har hört att det gör vansinnigt ont att bryta revbenen.

Tack för din gulliga hälsning hos mig :)

Önskar dig en fin fin helg!
Kram Marie