torsdag 19 juni 2014

Sommarmorgon


Solen letade sig in genom fönstret och bort till valpbädden en stund, innan regnet började strila igen. Jag bara älskar de där varma sommarstrålarna som både värmer och lyser upp tillvaron.

Noomisarna växer så det knakar, de är nu minst dubbelt så stora som när de föddes, kanske större än så till och med! De bara äter och sover och finner sig snällt i Noomis noggranna tvättning ;-).


 Här sover lilla Saga.....


 ... och här är det Stina och Saga närmast kameran. De två småflickorna är otroligt lika varandra, förutom färgen då.


 Här sover Storm, eller Knubbe som vi kallar honom eftersom han MYCKET STÖRRE än de andra. Men det är inte ett elakt Knubbe utan ett väldigt kärleksfullt Knubbe :-).


 Småflickorna igen, det ska bli så roligt när de öppnar ögonen någon gång under nästa vecka! De kanske skriker när de ser oss ;-).
  
 
 
 Här sover lilla Stina...


... och så en bild på Knubbe igen. Tyvärr blev bilderna av den andra hanen Scott så suddiga, så det får bli fler bilder av honom i nästa inlägg om valparna!

Tänk att i morgon är det midsommarafton! Det är lite tråkigt att den här veckan har regnat bort, för man vill njuta av ljuset nu när det är den ljusaste veckan på året. Men men, det är inget vi rår på utan det är bara att gilla läget. Hoppas i alla fall att det blir uppehåll i morgon!

Önskar alla en fin torsdag, jag kikar in här i morgon igen!

Många kramar
Bitte

3 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Dom är så söta så man skulle vilja pussa på dom, bra att dom växer och mår bra. Idag skulle vi få regn, det såg jag fram emot efter mycket värme och sol. Men det kom några futtiga stänk, kunde vara lite bättre fördelning så ni slapp allt regnande.
Ha nu en glad fin midsommar, förhoppningsvis utan regn.
Kramar/AM

Hajan sa...

Här i Östergötland var det inte futtigt, det kom rätt mycket.
Just nu skiner solen igen på vår lilla jord.
Hoppas att det bliver riktigt fint i morgon, >Men betydligt kallare, lycka till med de små liven.
kram Hajan

G:a Affären sa...

Hale dosingen vilka söta valpar, jag är säker på att mina pupiller vidgat sig åtskilligt. Och lilla Knubbe är nästan genomskinlig.
Jag gissar att Noomi är en trygg mamma och sköter dem på bästa sätt.

Kramar
Cia