torsdag 26 juni 2014

Lite nytt i vardagsrummet


Jag har köpt nya "överdrag" till sofforna i vardagsrummet i form av tjocka fluffiga quiltar. De gamla quiltarna var så slitna så det var hög tid att byta ut dem! Jag köpte också några nya kuddar, bland annat stora kuddfodral i samma modell som quiltarna, men jag behöver skaffa större innerkuddar till dem. Jag tyckte att jag hade så stora innerkuddar, men de var tydligen inte tillräckligt stora ;-).

De mindre kuddarna med blommor på blev jag ögonblickligen förälskad i :-).


 Jag ska visa fler bilder när jag piffat klart, jag har bara hunnit fixa till ena soffan än. Det känns redan som ett helt nytt rum, trots att jag inte ändrat på något annat! Däremot blev jag nu sugen på att ändra på både det ena och andra ;-).

Många kramar
Bitte

4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Snyggt, och jättefin kudde med blommor. Jag köpte ett överdrag till en mindre soffa, har aldrig lyckats få till det så det passar bra. Stora quiltar är ju mycket finare.
Ha en skön helg
Kramar/AM

House and Garden by Bia sa...

Vilken fin kudde !!
Ser framemot fler bilder ;)
En fråga, var i H-sand köper du din inredning?...finns ju inte så många affärer med inredning...du åker kanske hit till stan, hihi...ville bara höra ;))ha en fin helg!!
Kram på dej!

Marie maräng sa...

Vilken fin kudde med blommor! Helt i min smak :)

Önskar dig en fin helg!
Kram Marie

G:a Affären sa...

Men visst är kudden med blommor jättefin, hm ingen plats för hundarna att hoppa upp där utan skyddande filt.
Jag var tvungen att kika in i valplådan igen från förra inlägget, dosarna så goa de är om magarna. Och jag vet precis hur de luktar, den där speciella valplukten.

Kramar
Cia