fredag 16 maj 2014

Mot nordligare breddgrader

 Jag vill börja med att tacka alla som tittar in här och alltid lämnar så fina kommentarer! :-) Jag känner mig som en usel bloggvän just nu, men jag är så trött när jag kommer hem från jobbet så det blir inte så mycket häng framför datorn på kvällarna.

Det tycker Mollie är väldigt bra, hon brukar titta på mig med sträng blick när jag sitter för länge framför datorn. En kväll satt jag och jobbade ganska sent och Mollie kom och sa till gång på gång att det fick vara nog ;-). Jag svarade varje gång att "jag ska bara..." och till sist kom Mollie och bet tag om min hand och drog mig upp ur soffan. Sedan fick jag gå framför henne in i sovrummet och bort till sängen. Jag sa till Mollie att jag ju måste gå till badrummet först och sedan släcka överallt innan jag kunde lägga mig, men då blev hon riktigt arg och jag fick en rejäl utskällning! "Fler undanflykter", såg hon ut att tänka. Det kändes plötsligt som att jag var barn och Mollie min mamma, fast hon egentligen är min lilla hund och det på något sätt borde vara tvärtom :-).

 

 I helgen ska jag åka norrut och i morgon kväll kommer jag återigen att se den här vackra berghällan! Förhoppningsvis är det inte lika mycket snö nu som det var när jag tog de här bilderna, men förhoppningsvis blir det lika vackert väder :-). Jag har inte planerat in några aktiviteter i snön, men däremot långa promenader i den klara fjälluften!


 Jag kommer också att styla en fjällstuga i helgen och det ska bli riktigt roligt! Jag tänker mig varma fuskpälsplädar, massor av kuddar i grovt linne och så en hel del gamla saker med lite Aunt Molly-touch :-). Ja, vi får se hur det blir!

Önskar alla en riktigt fin helg!

Många kramar
Bitte

6 kommentarer:

Lena sa...

Hej :)
Vad kul ! Hoppas vi får se bilder från detta vid senare tillfälle. Trevlig helg!
Många hälsningar Lena

Hajan sa...

om nu sagan är sann om Molly och dig så är det en klok hund, och det vet vi ju sen gammalt.
Hoppas nu på nya bilder när Du återkommer från er tripp
norröver.
Ha det riktigt bra önskar Hajan

House and Garden by Bia sa...

Vackra bilder....härligt med fjäll luft....hoppas vi får se lite av stylingen senare....ha en fin fjäll vistelse och må så gott!!!
Kram bia

Vitt hus med svarta knutar sa...

Tänk vad djur är kloka! Mysigt att Molly så tydligt visar att hon är mån om sin matte=)Det ska bli roligt att se bilder på din styling. Ha det nu så skönt där uppe i fjällvärlden!
Kram,
Regina

Marie maräng sa...

Men så klok Mollie är! Riktigt gullig historia!

Så skönt att åka iväg på en liten tripp... hoppas ni fick det riktigt härligt!

Det låter som ett roligt uppdrag.. hoppas vi får se hur det blev ;)

Önskar er en fortsatt fin vecka!
Kram Marie

Bitte sa...

Tack för hälsningen Lena! :-) Bilder från stylingen kommer att dröja ett tag, men de kommer framöver!

Många kramar
Bitte