måndag 28 april 2014

Sol ute, sol inne


 Vilken underbar helg det har varit, soligt och fint och rena rama sommarvärmen! Igår var det till och med för varmt för att ta några längre promenader med hundarna under förmiddagen, men efter lunch blåste det upp lite så då gick det bra :-). Vi promenerade till en badplats för att svalka av oss lite och Riva tog årets första bad... den 27 april!!!

Igår kväll kom grannens söta katter och hälsade på, de satt och filosoferade i trädgården bland vårblommorna.


 Efter en stund blev det tråkigt och då gav de sig iväg på nya äventyr.


 Det har fullkomligen exploderat utomhus under helgen, det blommar överallt och björkarna håller redan på att slå ut. Det är inte klokt egentligen vilken tidig vår det blev i år! På nyheterna hotar de med snöfall i övermorgon, men det måste väl ändå vara ett sent aprilskämt? ;-)

Det vackra vädret gjorde även att det kläcktes miljoner myggor under helgen och alla bestämde sig för att sticka mig på en och samma gång. Jag har fått minst tjugo myggbett och de KLIAR...


 En av grannens katter kom tillbaka lite senare och låg och gonade sig i kvällssolens sken. Hundarna låg och spanade på honom genom fönstret :-).


 Och kvällssolen lyser upp minsta vrå här hemma, det är så härligt och man fylls av liv och energi!

Hoppas att ni fått en bra start på veckan!

Många kramar
Bitte

3 kommentarer:

millandante sa...

Ljuvliga dagar nu!!!
Och vilka fina bilder!

Kram kram
Milla

House and Garden by Bia sa...

Åhh så mycket scilla du har på tomten....jag har bara en liten plätt här på gården men lite mer på torpet....tycker det lyser upp så fint med den blå färgen mot grönt;)))....jaa i morgon blir det inte särskilt bra väder...här blåser det som attan nu....blåser det så här i morgon så kan man väl inte tända brasorna !!!
Trevlig valborg till dej;)
Kram bia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Stort tack för hälsningen igår. Och så fina bilder på kissarna och alla blommor. Alla myggen låter jobbigt.
Ha en fin första maj
Kramar/AM