lördag 18 januari 2014

Att åka eller inte åka...


... till Formex, det har varit en fråga jag har grubblat intensivt på de senaste veckorna. Vårmässan är dessutom min favorit, då mässhallen brukar vara sprängfylld av vårblommor, fåglar, ägg och påskpynt. Formex bjuder på sån otrolig inspiration....

... men då jag fortfarande har sviter efter hjärnskakningen jag ådrog mig i november, var jag till sist tvungen att acceptera att det inte blir någon mässa för mig den här gången :-(.


 Något som kom lite i skymundan efter fallet i november var att det värkte rejält i knät efteråt, för allt fokus låg då på hjärnskakningen. Jag tänkte själv att det säkert skulle bli bättre... men knät har inte blivit bättre utan bara sämre och sämre. Böjer jag det mer än 90 grader kan jag sedan inte räta ut det igen, knät är dessutom helt instabilt och rätt var det är böjer det sig "bakåt", vilket gör både ont och känns obehagligt!

När jag till sist gick till doktorn visade det sig att det är både korsband och ledband som fått sig en ordentlig smäll, hur illa det är vet jag inte än.

 Foto: Olsson & Jensen

 Som tur är kan man ju göra beställningar hemifrån och det har redan börjat droppa in lite nyheter :-). Då mitt hjärta dessutom klappar allra hårdast för gamla och antika saker, ska jag försöka pigga på mig till Antikmässan i stället!

Önskar er en bra helg i snörusket, här har det snöat oavbrutet i en veckas tid nu. Himlen är grå och dyster och jag längtar efter sol och blå himmel!

Många kramar
Bitte

6 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det är ett klokt beslut du tar, att ta hand om och vara rädd om dig själv och låta hjärnskakningen få läka ut. Tråkigt att knäet blev så skadat också, men bra att du äntligen uppsökte läkaren. Du ska se att med rätt behandling så kommer det att bli bra.
Vilka härliga tulpanbuketter du visar i inlägget innan.
Kram,
Regina

Mamma C sa...

Hälsan är väl alltid nr.1 tycker jag. Hoppas nu på att du blir rätt behandlad och du blir okej.
Ha en bra helg.
Kram Mamma C

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men din stackare, knät också. Har ju en son som spelat hockey och åkt på många skador. Bra val och strunta i mässan, kan tänka mig att det traskas runt långa sträckor där på en dag. Var rädd om dig
Kramar/AM

Hajan sa...

lilla Gumman, känner Du så, tycker jag Du skall vara hemma.
Det bliver ju fler mässor, eller hur.
Men nya knän får man inte på en gång. Jag vet hur det känns när man brutit något. BLÄ
kram Hajan

Fågel Blå sa...

DEt var nog ett klokt beslut att stanna hemma, har man ont i knäna skall man nog inte trava omkring på en stor mässa.
Härligt med Antikmässa, jag brinner också mest för gamla saker, så här vankas det också Antikmässa,
Du får krya på dej och ta hand om ditt knä,
Kramar Kathrine

Marie maräng sa...

Ajdå.. det låter inte alls kul hoppas ditt knä kommer att bli bra!

Jag skulle verkligen någon gång få möjligheten att åka på dessa mässor. Det verkar så kul och inspirerande!

Önskar dig en fin start på den nya veckan!
Kram Marie