fredag 3 januari 2014

Årets första dagar...


... har bestått av ömsom sol, ömsom regn, precis som livet självt. Kanske har det varit lite väl mycket regn de senaste två dagarna, men det är så livet är. Allt vi kan göra är att utnyttja tiden väl medan vi inväntar bättre väder :-).


 En eftermiddag klarnade plötsligt himlen och en svag eftermiddagssol skymtade bakom hustaken. Jag var inte sen att skynda mig ut med kameran i näven och hann precis ta några bilder innan solen försvann bakom hustaken igen. Som ni ser av bilderna är det närmast vår i Härnösand och så här har det sett ut under hela december!


 Mildvädret gör vardagen lite enklare på många sätt, men det skulle gärna få sluta regna för min del! Jag blir så trött och seg av det här vädret, men som tur är lever jag fortfarande på fjolårets ändlösa sommar och därför känns det ändå inte så tungt som det har gjort ibland förr om åren.


 Domkyrkan är lika vacker oavsett väder och den stod stadigt medan stora träd knäcktes runt omkring när den otäcka stormen Sven drog förbi i mitten av december. Och den ljusblå himlen ger hopp om varmare dagar som inte är alltför långt borta :-).

Önskar er en fin trettondagshelg!

Varma kramar
Bitte

7 kommentarer:

Allis R sa...

Så vackert med du har det!
Önskar dig detsamma, en sista lång och skön helg!
Kram Allis

Vitt hus med svarta knutar sa...

Underbara bilder! Det är verkligen en märklig vinter vi har. Jag hade förväntat mig en kall och snörik vinter, tråkigt om det kommer sent. Tycker dock synd om barnen, barnbarnet fick en dyr snowracer, gissa om han är besviken när det inte finns någon snö. God fortsättning på det nya året!
Kram,
Regina

Mamma C sa...

Vilka vackra foton på kyrkan. Är jätteglad för att det är mildväder fortfarande. Nu behöver inte snön komma längre.
Ha en fin och skön helg.
Kram Mamma C

millandante sa...

Vackert!!!

Kram och god fortsättning!
Milla

Huset bakom lindarna sa...

Så underbart vackra bilder du visar1 Jag fick en ovanlig upplevelse på nyårsnatten när jag stod och borstade tänderna i vårt badrum. Vi har en gammal radio där som går igång när vi tänder lyset. Då ringde man in det nya året från alla Sveriges domkyrkor, mäktigt att höra! Vädret måste bara bli bättre någon gång!
Kram/Finas mammis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag stortrivs med vädret också, det är så skönt och vara ute. Jag gillar inte snö och stark kyla.
Fina foton på kyrkan.
Kramar
AnnaMaria

Anette sa...

Javisst är det härligt när solen tittar fram.
Fina bilder på en vacker kyrka.

Ha det gott!