lördag 21 december 2013

Det lackar mot jul...

Foto: www.jeannedarcliving.dk

 Igår eftermiddag packade och skickade jag några sista-minuten-beställningar som kommit in under natten, nu håller jag tummarna för att paketen är framme på måndag! Det är ju inga stormar på ingående vad jag vet så det borde gå bra :-). Posten gör verkligen ett kanonjobb så här års!

Igår kväll gick luften fullkomligen ur mig och det känns så skönt att jag nu har några lediga dagar före jul. Det kändes också lite skönt att det regnade och var glashalt ute igår, för hundarna var inte alls särskilt sugna på att gå ut så vi låg och myste i soffan hela kvällen. Idag snöar det däremot!


 Idag ska jag åka till återvinningen och slänga stora kartonger och pallar som kommit till butiken den senaste tiden. Det är det allra tråkigaste med att ha företag, jag önskar att de där kartongerna försvann av sig själva ;-).

Sedan ska jag kanske slå in några julklappar och fundera lite på vad mer jag behöver inhandla inför jul. Det blir nog soffläge hela eftermiddagen, men sedan ska jag svida om för vi ska ut och äta julbord med några av våra bästa vänner ikväll! Det ser jag jättemycket fram emot :-).

 Vi hörs i morgon igen på fjärde advent!

Många kramar
Bitte

3 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Mysigt med julbord, hoppas ni får en toppenkväll. Och alla leveranser har varit blixtsnabba nu före jul så med lite tur kommer paketen fram.
Kramar/AM

Hajan sa...

Önskar Er en trevlig kväll. Mycket vackert collage på din Header.

När vi var i Scottland köpte jag jättefina Julkort, som liknar det Du hade.
Ha en fin helg nu före Jul.
Kram Harriet

Rummet för välbefinnande sa...

Gott för dig att få landa lite.
Hoppas att du får en fin jul Bitte!
Kram <3