fredag 6 december 2013

Äntligen helg!


Äntligen helg efter en intensiv arbetsvecka, många beställningar har packats och skickats de senaste dagarna. Jag känner mig lite som tomtemor som slår in julklappar och sedan skickar iväg dem. Det känns roligt att kunna göra andra glada! :-)

Igår kväll började det snöa efter att vi haft höst igen sedan i tisdags med gröna gräsmattor och upp till tio grader varmt. Vintern kom lite plötsligt måste jag säga ;-). Ändå har vi klarat oss bra här uppe i norr, jag tänker på alla er som bor längre söderut och som kanske drabbats hårt av stormen!


Jag var bara tvungen att köpa en julros häromdagen, det är min favoritblomma så här års. Den är så enkel och anspråkslös på något sätt, men ändå så vacker. Jag planterade den i en kruka av fattigmanssilver, den passar bra bredvid mina nya ljusstakar och den stora pokalen som jag har mina strutsfjädrar i.

Önskar er en fin helg i snöyran, var rädda om er!

Många kramar
Bitte

2 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Julros och fattigmanssilver blev jättefint ihop. Och nog är du en riktig tomtemor, hit har du ju levererat klappar. Strålande sol idag, men det blåser här. Jag har en pyjamasdag, vilket betyder att jag på sin höjd går ut med sopor.
Kramar
AnnaMaria

Hanna sa...

Ha en fortsatt fin lördag.
Kram
Hanna