onsdag 6 november 2013

Dagens nyheter


 Allt är inte guld som glimmar sägs det, men nog ger guldfärgade detaljer en viss känsla av lyx och elegans? :-) Flera guldfärgade varor är nu inlagda i butiken, bland annat den här gamla bordsspegeln som har så vackert snirkliga former och rocailler.


 Jag har också fått tag på ett helt underbart antikt julkort som har ett antikt bokmärke som föreställer en vinterängel samt torkade växter på framsidan. Det är fantastiskt fint och unikt!


 Den här ljuvliga aftonväskan är helt täckt av små guldfärgade mynt och den lyfter varje outfit till oanade höjder ;-). Jag kan redan se den till nyårsstassen!


 Jag har också fått hem så vackra ljuslyktor som har en lite ojämn, milt gyllene yta. Det är dock bara en av lyktorna som kommit hem, övriga storlekar är restade.


 Häromdagen kom också en härlig leverans som bland annat innehöll handgjorda julkort/tavlor, alla med nostalgiska sekelskiftesbilder.


 I samma leverans fanns också handgjorda julstrutar fyllda med chokladkola, de är fina att ha som en liten gåbortspresent i juletid.
 

 Och sist men inte minst kom också de här höga påsarna fyllda med chokladkola, de är fantastiskt arbetade och dekorerade med gamla spetsar och band, vackert papper och STORA nostalgiska bilder på vinteränglar.

Ni hittar alla nyheterna HÄR.

Ha en fortsatt fin vecka!

Många kramar
Bitte

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, jag vill gärna köpa de fina ljuslyktorna du har, de med lite ojämn milt gyllene yta. Skulle vilja ha hela "kitet".
Med vänlig hälsning Karin Stigland.
karin.stigland@friskispraktiken.com

Hajan sa...

Det var fina Julkort, det pirrar
lite när jag tänker på 1a Advent.
Då är det dags igen att pynta, för mig med.


Tycker mycket om Sin blogg, tack

Hajan sa...

hej igen, jag tycker mycket om DIN
blogg. Det bliver fel ibland när man tror man inte behöver titta på
tangenterna. Förlåt

"Hemmet är min vrå" sa...

Oj vad mycket fina saker du visar. Spegeln är så fin. Kikar in ibland i din web butik sååå mycket fina saker. Ha en härlig dag. Kram Mimmi

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du har så mycket fint, ska skriva detta och sen trycka på här. Och tusen tack för fina foton, ska bara kolla med tomten.....
Kramar
AnnaMaria