fredag 22 november 2013

Äntligen fredag!


Äntligen fredag efter en tuff jobbvecka, åh så skönt det känns att det snart är helg :-). Det är soligt och fint här i Härnösand och som det verkar ska det fina vädret hålla i sig över helgen. Till veckan kommer tydligen snön, men den kanske hjälper till att skapa lite julstämning?

För ett tag sedan fick jag en blomstercheck av mina föräldrar, så jag inhandlade ett stort fat/arrangemang med mörka orkidéer. Jag har provat att fota dem flera gånger, men det är av någon anledning jättesvårt att få fram den verkliga färgen på bild. De står sig otroligt bra, blommorna är redan inne på andra veckan nu! Tack snälla mamma och pappa! :-)

Önskar er alla en riktigt fin helg!

Många kramar
Bitte

3 kommentarer:

Huset bakom lindarna sa...

Så härligt med sådana blommor som räcker så länge, otroligt fint ser det ut!
Ha en riktigt fin helg du också!
Kram/Finas mammis

Hajan sa...

Det var det vackraste på länge, det måste ha varit en stor gåva.
Tänkte på Dig och era hundar igår
när jag såg På Spåret där var det en liten Mollie med. De skulle berätta vilka raser som var där.
Tänkte på dig igen, glömmer aldrig när du berättade om otrevliga saker som hänt med era bilarna . Samma känsla fick jag igår när jag läste Atelje Skogslyckans blogg.
Så hemska öden. Tänk vad vi
angagerar oss för varandra.
stor kram från Hajan

Viola sa...

Vi var lovade sol idag men icke stämde det :-/ nu sägs det att den ska visa sig imorgon så då får man hoppas att den prognosen stämmer, vilka vackra färger på blommorna, ha en fortsatt skön helg, kram