söndag 29 september 2013

Höstnyheter


 Jag har känt mig så trött och seg hela veckan och i helgen fick jag feber och känner mig nu ännu segare. Det är flera på jobbet som är sjuka och det är lätt att trilla dit själv när alla regnskurar gör att man blir blöt när man går till jobbet på morgonen och sedan småfryser hela dan. Jag brukar ta med mig ombyte men man känner sig ändå lite "hurven", som vi säger här i Ångermanland :-).

Tack gulliga ni som lämnar så fina kommentarer, trots att jag har varit så dålig på att kommentera tillbaka den senaste tiden. Kramar till er, jag blir så glad för allt fint ni skriver :-). Det här är en sån intensiv tid på året med leveranser som kommer flera gånger i veckan samtidigt som paket ska skickas varje dag, julannonser som ska fotas, varorna som kommit hem ska fotas och läggas ut i butiken, pallar och emballage ska köras till återvinningen, bokföringen ska skötas precis som vanligt o.s.v. Ja, det är fullt upp men samtidigt är det en väldigt rolig och spännande tid! :-)


 I helgen har jag bara tagit det lugnt, men i eftermiddags fotade jag några varor och lade ut dem i butiken. Jag saknar en del antika bokmärken som jag köpte in i våras, men nu börjar de dyka upp ett och ett, på de mest konstiga ställen ;-).


 Häromdagen fick jag en leverans som bland annat innehöll fler sorter av de handgjorda engelska tvålarna. De är alla inslagna i så vackert vintagepapper, det känns nästan synd att använda dem :-). Man kan ju ha tvålarna liggande i badrummet som en vacker och doftande dekoration om man vill. Tvålarna har en varm och mild doft, den ena sorten doftar svagt av nejlikor.


 Ett viktorianskt oljetryck (nytryck) har också hittat in i butiken, ser ni den underbara teservisen i skåpet! Det är en av de saker jag gillar med gamla målningar, just att man får en inblick i hur det faktiskt såg ut förr i tiden. Fler oljetryck är beställda och kommer hem senare i höst!

Den vackra jardinièren och ljusstakarna på den översta bilden tror jag att jag visade när de kom hem för några veckor sedan, jag tycker så mycket om den där bilden (som är lånad av leverantören). Några varor var restade och därför inte med i den leveransen, men den som väntar på något gott... :-).

Ha en fin start på veckan!

Många kramar
Bitte

8 kommentarer:

Madame Edith sa...

Härliga bilder!

Kram Madame Edith

Rutiga pricken sa...

Hej Bitte!
Åh, det var så längesedan, Du kommer kanske inte ihåg mig... Jag beslutade att pga en del tråkigheter lägga ner min gamla blogg och så småningom startade jag på nytt igen. Jag har tappat många och har inte kommit ikapp mig än... Det tar väldigt mycket tid att starta upp på nytt.
Vilka otroligt vackra saker Du köpt in, ska ta mig en titt i din fina butik.
Om Du har lust får du väldigt gärna hälsa på mig igen, nu heter jag Rutiga pricken.

kram lisa
(lisamaja)

Hanna sa...

Ha en fin vecka.
Kram
Hanna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag förstår precis hur du kände när du plockade bort det oranga, det går ett tag här också sen är det akut bortplockning! Man blir liksom mättad av såna färger snabbt. Trist att du blivit sjuk, det fattas nog vila är jag rädd. Du har alldeles för mycket och göra, men samtidigt så roligt med nya varor. Den grönärgade serien är så vacker.
Krya på dig nu och stor kram
AnnaMaria

Blommiga Rutan sa...

Åhh, så mycket fint du har i butiken!
Ja, nu är det en hektiskt tid, känner igen precis som du beskriver det...
Allt är ju roligt, utom pappersjobbet, bokföringen.

Kram Anncathrine

"Hemmet är min vrå" sa...

Åååå så vackra ljusstakar och krukor, allt du visar är så fint. Tack så mycket för din fina kommentar om lekstugan. Tusen tack. Den har varit så kul att inreda. Ha en fin vecka. Kram Mimmi

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Bilden/tavla du visar - är den såld???? Intresserad av den!
Carin

Hulda sa...

Så mye fint hos deg. Flott det øverste bildet, så høstfint. Fin patina på lysestaker og krukker.