söndag 4 augusti 2013

Proud to present - Lottens Flower Necklaces


 Jag är så glad och stolt över att nu kunna sälja Lottens vackra Flower Necklaces i butiken! :-) Det är säkert många av er som redan känner till Lotten och hennes blomsterhalsband. Lotten har skapat en helt unik kollektion för Aunt Molly's som heter The English Garden, inspirerad av gamla engelska trädgårdar och Austin-rosor.


 Alla halsband är handgjorda och unika, eftersom de bara tillverkas i ett enda exemplar. Därför blir man helt ensam om sitt Flower Necklace! :-)


 De flesta av halsbanden i kollektionen The English Garden består av sötvattenspärlor i olika storlekar och modeller, men några av halsbanden består också av virat/flätat linne, organzaband, handgjorda träkulor med mera.


 Flera av halsbanden har vackra hängen och berlocker, även de inspirerade av vad man kan hitta i en gammal engelsk trädgård: skalbaggar och fjärilar, små fågelbon, ormbunkar, små reliker och självklart vackra blommor! :-)
 

 Ett av halsbanden har också en stor mossgrön tassel som för tankarna till den viktorianska eran och den tidens gardinuppsättningar.


 Flera av halsbanden har olika rosa nyanser och rosennamn som till exempel Miss Constance Spry och Little Maiden Rosa Chloris.


 Alla halsbanden är riktigt fina mot sommarbrun hud och det aprikosrosa flätade halsbandet (som egentligen är två halsband) kan man vira om handleden om man vill och i stället bära det som armband.


 Jag är så förtjust i halsbanden så det är svårt att säga vilket av dem som är favorit. De är i alla fall alla mycket välgjorda och som Lotten säger: Unika och handgjorda med mycket kärlek!

Ni hittar alla halsbanden HÄR.

Ha en underbar söndag i värmen!

Många kramar
Bitte

4 kommentarer:

Hajan sa...

underbart vackert allt sammans.
Det är ju sådant som unga flickor
tycker om, och liksom är inne att ha nu.


kram Hajam

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var roligt Bitte att du säljer Lottens halsband. Jag har två som är mina absoluta favoriter som Lotten gjort. Ljuvligt vackra alla du visar.
Kramar
AnnaMaria

millandante sa...

Unika och vackra!!

Jisses, så längesedan jag kikade in så jag har missat att du nu har tre fina beaglar (plural?)så fina!!!

Kram kram

Viola sa...

Lottens smycken är helläckra, ha en fin vecka, nu tar jag 3 dagar ledigt och hoppas det blir sol och bad, ha de, kram