söndag 18 augusti 2013

Höstens vackraste bok


 Idag är jag jättetrött efter en intensiv helg, jag har mest legat i soffan och funderat kring en del inköp. Jag känner mig väldigt kluven i frågan. Handla eller inte, det är frågan :-).


 Däremot fanns det ingen tvekan när jag beställde den här boken! :-) Höstens kanske vackraste inredningsbok Among Vintage & Friends ges ut i slutet av september, det är Nina Hartmann som nu ger ut sin tredje bok. I den här boken får vi som vanligt följa med på rundtur hemma hos Nina, men den här gången visas även bilder från flera av hennes vänners hem.


Precis som Nina är hennes vänner skattletare av rang och boken innehåller mer än 300 vackra färgfotografier av gamla vackra och nötta ting. Det är inga vanliga loppisgrejer direkt...


 Bilderna är så smakfulla också, den här gången är det Peter Erlandsson som fotograferat.


 De här dörrarna tycker jag att jag känner igen, hör de hemma hos en mycket känd bloggerska/butiksägare tro? Det ska bli spännande att få läsa om framöver :-).

 Jag gillar de här dova naturfärgerna... naturfärger var hett på Formex också, men nog tycker jag att det är vackrast när det är tidens tand som gett saker och ting den färgen.


 Ett underbart skåp!


 Allt ser så smakfullt och elegant ut på bilden ovan...


 ... och de gör det även på den här bilden. Jag bara älskar de tygklädda askarna, rosentapeten och de pastellfärgade plädarna :-).

Jag har beställt hem ett begränsat antal böcker och de går att förhandsbeställa redan nu i butiken om man skulle vilja. De skickas så fort jag får hem dem i början av oktober!

Jag stannar nog kvar i soffan resten av kvällen, klockan nio visas ett nytt avsnitt av mitt nya söndagsnöje The Paradise så nu jag ska bara invänta det :-).

Ha en fortsatt fin söndag!

Många kramar
Bitte

3 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Nina är en favorit, har alltid gillat hennes stil. Bilderna är så vackra, boken kommer bli en sån som alltid ligger framme. Hittade en så fin pläd hos dig, har en väninna som fyller år och hon är tokig i blått.
Kramar
AnnaMaria

Hanna sa...

Vilka bilder, helt underbara.
Ha en fin vecka.
kram
Hanna

Här är gudagott att vara! sa...

Undrar om det är nyttigt att titta i en sån bok ...;) Man blir liksom alldeles konstig när man ser så mycket underbart vackert på samma gång ! ( Kanske det vore på plats att sätta en varningstext på framsidan av boken ;))
Kram Anneli