torsdag 15 augusti 2013

Formex och mässtankar

 Så var det dags för Formex igen! Man längtar lika mycket inför varje ny mässa, det är så spännande att gå runt och kika i montrar, inspireras och hänföras. Det är så mysigt med höstmässan, för då svämmar montrarna över av vackert julpynt.

Jag har lagt en beställning hos en helt ny leverantör som jag länge har trånat efter. Det ska bli så spännande med leverans därifrån! :-) Bilderna i inlägget är fjolårets inspirationsbilder från den leverantören, många vackra ljusstakar är på väg hem. Jag har också lagt några beställningar hos de leverantörer jag redan har, mycket har tagit slut i sommar så det är dags att fylla på lagret!


Det svåraste är att hitta varor som inte alla andra också köper in, det blir liksom inte lika roligt när alla säljer samma saker. Därför kommer huvuddelen av sortimentet även framöver att bestå av gamla och antika saker, jag kommer att stanna kvar i min 1800-talsdröm :-).

Jag kommer att åka ner till Formex först till helgen, jag har ju varit fiskeänka i drygt en vecka då H varit i Rysslands vildmark bland björn och varg. Han är i alla fall på väg hem nu, jag vet tre småflickor som kommer att bli jätteglada! Och en stor flicka också... :-).

Många kramar
Bitte

4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det här ser jag fram emot, bra att du beställer sånt som inte alla andra har. Och nog är det märkligt, ska bli intressant och se när ditt inlägg hoppar upp i listan.
Kramar
AnnaMaria

Aquilejans sa...

Vad roligt med mässan!
Ha det så bra där och lycka till med inköpen!
Kram Malena

Huset bakom lindarna sa...

Låter helmysigt! Det är min tröst att det kommer en jul framöver, när sommaren onekligen tar slut. Kram/Finas mammis

Hajan sa...

Det måste vara underbart alla dessa mässor Ni är på.
Det har blivit så under årens lopp
att jag har aldrig kunnat åkt på
något sådant.
> Men det låter så roligt, men som Du säger
det gäller ju att vara lite ensam om saker och ting.
Hälsa alla dina flickor de är ju så
underbara De med.
kram Hajan