lördag 22 juni 2013

Lazy Saturday


Det här har varit en riktig latardag, jag har inte gjort många knop och nu börjar jag i stället känna mig lite stressad över allt som måste göras innan jag åker! Vi hade en trevlig kväll igår i goda vänners lag och kom hem frampå nattkröken, då kände vi oss allihopa rätt pigga så jag och H började se en film medan hundarna busade runt.

I morse vaknade vi halv elva, Riva sov som en stock och hade nog kunnat sova mycket längre om vi inte hade väckt henne. Matte älskar morgontrötta bäbisar ;-).


Det har varit soffläge mer eller mindre hela dan och här är en helt opiffad bild från soffan. Eller, jag ska inte säga att det är opiffat, då Mollie har lagt ner en hel del tid på att piffa och fixa med kuddarna och plädarna för att göra det så mysigt och fint som möjligt ;-). Här ligger mor och dotter och sover bredvid varandra.


Något väckte hundarna och lilla Riva satte sig sömndrucket upp medan Mollie och Noomi sprang till fönstret för att se vad det var. Riva är väldigt lik Mollie från sidan, dock inte framifrån. Hon har redan blivit tonårsgänglig och lite "oproportionerlig" med sina låååånga öron, lååååånga ben och stooooora tassar :-). Hennes lilla valpmage är så mjuk och len, ja, även hennes öron. Det är så mysigt att snusa på henne!


Min lilla busflicka Noomi sov så sött i andra hörnet av soffan. Jag försöker gosa lite extra med henne eftersom Mollie och Riva fortfarande lever i någon slags symbios, vilket gör att Noomi ibland blir utanför.

I morgon flyger jag till Visby, det ska bli jätteroligt! Jag har laddat kameran och ska försöka göra något inlägg därifrån. Jag hoppas också på att hitta lite smått och gott till butiken, det måste väl vara rätt smått om jag ska kunna ta det med mig på flyget :-).

Ha en riktigt fin vecka!

Många kramar
Bitte

6 kommentarer:

Linda sa...

Very sweet! Beautiful photos.

Hajan sa...

Tack för denna fina berättelse om Era husdjur. Underbart, ha nu en trevlig semester i denna fina stad.
Knäpp gärna fina bilder som vi får se.
" Lycka Till "

kram Harriet

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fina dom är alla tre, en härlig hundfamilj ni fått. Vi var lika trötta här igår, sov två ggr under dagen, det gör jag aldrig annars.
Go tur och stor kram
AnnaMaria

Huset bakom lindarna sa...

Tack för fin kommentar hos mej! Härligt midsommarfirande du berättar om, vi satt också uppe sent och kollade på en film, som var såå lång, lika som sommarnatten. Underbara mysiga bilder du visar på dina mjuka vänner! Ha det nu så fint i Visby! Sommarhälsning från Finas mammis

Hanna sa...

så härligt det ser ut.
kram
Hanna

idémakeriet sa...

Njut vännen och ha det så gott i Visby!
Vilka härliga hundbilder du visar idag.
Jag har också en väldigt lång hund som står hög på benen:)
Kram Gerda