fredag 31 maj 2013

Underbara försommarkvällar

Foto: www.sun-surfer.com

Vilka underbart soliga och varma kvällar vi har haft den här veckan, det har varit så härligt att ge sig ut på promenad vid nio-halvtiotiden på kvällen. Kanske är det den bästa stunden på dygnet, för man kan ge sig hän på ett annat sätt eftersom man inte ska iväg någonstans när man kommer hem. På kvällen har det blivit lite svalare i luften, men det är fortfarande så varmt så att man kan gå i kortärmat och solen skiner fortfarande. Jag älskar den här tiden på året när allt när som helst ska brista ut i blomning. Måsarna skriar i majkvällen, luften är ljum och behaglig och kvällssolen ger allt ett magiskt skimmer.

Drömmen vore att ta en kvällspromenad genom oändliga lavendelfält i Provence, men det är rätt fint här i Härnösand också :-).

Tack för alla fina kommentarer ni lämnade i förra inlägget om valparna, jag har inte hunnit svara än för det har varit så intensiva dagar den här veckan med veterinärbesiktning, chipmärkning och allt annat som ska göras. Veterinärbesiktningen gick jättebra, vi fick beröm av veterinären för att valparna var så lugna vid undersökningen. Ingen av valparna rörde ens en min när de fick sprutan, utom lilla Rosalie som gav till ett högt PIP. Vår lilla prinsessa på ärten... :-).

Önskar alla en underbar helg!

Många kramar
Bitte

3 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tänk om man lyckades få lavendeln och växa sådär ymnigt, jag har ingen tur med den. Vädret är ljuvligt, fattas bara en hund på promenaden här. Roligt och höra att allt gått så bra med valparna.
Må gott och stor kram
AnnaMaria

Hajan sa...

Så glad jag blev, då var ju lilla Riva snäll med, eller hur.

Dessa bilder är något jag aldrig glömmer, när de var nya precis. Jag tyckte det var valpar överallt.
Tack för vi bloggvänner fick vara med. trevlig helg nu

kram

Vitt hus med svarta knutar sa...

Kan tänka mig att ni har det ljuvligt där uppe! Valparna är ju ursöta och tack för den fina presentationen av dem alla i förra inlägget, tänk vilka personligheter de är...
Ha en fin fortsättning på helgen!
Kram,
Regina