onsdag 8 maj 2013

Sommarvärme och lediga dagar


Vilka underbara dagar vi har haft! Värme, vårblommor, en molnfri himmel... vad mer kan man begära av livet? :-) Jag njuter i fulla drag av värmen och den uppvaknande våren, det är så härligt att från dag till dag kunna se hur gräsmattan blir allt grönare, hur fler blommor slår ut o.s.v.


De knotiga gamla äppelträden i trädgården kastar märkliga skuggor. Här kan man se att jag var lite slarvig när jag räfsade i höstas ;-).


Snödroppen är väl en av de vackraste vårblommorna, så vän och blyg och mild kikar den fram bland torra grenar och löv.


Det bästa med den här tiden på året är också allt vackert som vi vet ligger framför oss: syrener, äppelblom, trädgårdsrosor... det finns så mycket att se fram emot och glädjas åt! :-)


Jag har bestämt mig för att INTE starta några större projekt under de kommande månaderna, varken ute eller inne. I år ska jag ha en "riktig" sommarsemester för första gången på många år och jag ska verkligen njuta av de veckorna och ta vara på sommaren. Ni som har följt min blogg länge vet ju hur jag tidigare om åren har flängt runt vårt avlånga land hela somrarna, men så blir det alltså inte i år. I år ska jag vara utomhus och bara njuta av sommar och ledighet :-).

Tack för alla fina hälsningar ni lämnar, jag ska försöka ta mig tid i helgen och titta runt till er alla!

Önskar er alla en skön ledighet och en molnfri himmel!

Många kramar
Bitte

8 kommentarer:

G:a Affären sa...

Nu är det som vackrast innan gräsmattorna är klippta. Dina bilder är ljuvliga med de lite limegröna och det blå tillsammans!
Det låter bra med en helt kravlös semester, bara få vara och njuta.

Önskar dig också en skön ledighet!
Kramar
Cia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Bra beslut med en lugn sommar hemma, och så kommer du ju ha unghund i huset också. Så fint det är när det blommar nu, och gräset blev så grönt bara över en natt. Det här ljumma regnet gjorde susen.
Må gott, hoppas du är ledig
Kramar
AnnaMaria

Fågel Blå sa...

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhh BItte vilka underbara bilder du tatt, jag bara sitter och gapar här ser ut som eh fågelholk,
Önskar dej en fin Helg
Kramar Kathrine

Här är gudagott att vara! sa...

Hej Bitte !
Nu ser jag att jag missat flera härliga inlägg från dej...Man känner sej riktig förälskad när man se dom underbara små piraterna ♥ Skulle vilja ligga intill den där sovande pirathögen och bara lukta !!!!!
Förstår att du redan gruvar dej till den dan kommer när dom ska lämna er..
- Dina nya fynd var så fina ! - tycker att du är otroligt ståndaktig som säljer något av alla dina vackra saker ;) Jag skulle nog bli utan inkomst, och behålla allt själv !
Ja, du måste vara enormt ståndaktig som ska klara av att INTE starta några projekt den närmsta tiden...Jag håller tummarna att du klarar av att ta det lugnt och njuta ! - Tänk så klok du är...Jag skulle önska att jag också var lika klok, och det skulle nog min man också ;)
Tack för dom sagolikt vackra bilderna på er trädgård som du visar oss ! - Jag njuter ♥

Ha det gott fina du och sköt om
dej och dina pirater!
Kram Anneli

Hajan sa...

Det var de vackraste bilder jag sett på länge. Nu är det Vår, Du verkar ha en härlig trädgård, så ljuvligt. Läste hos min dotter att
det börjar bli spekulanter på de
gulliga valparna. Det förstår väl jag med att Ni inte kan behålla alla, men kanske någon ? Från i går tillls i dag av regnet är det ett nytt motiv utanför mitt fönster.Det har slagit ut mycket
mer allt. vilken grönska , så underbart.
lycka till med allt. kram Hajan

Mamma C sa...

Låter skönt med en vila från rabatterna. Har själv sett i vår trädgård att många perenner dött helt under vintern.
Jättefina bilder du tagit från er trädgård.
Kram Mamma C

Lena sa...

Härliga försommarbilder !

Bitte sa...

Tack Lena! :-)