måndag 15 april 2013

Nyheter i butiken


Hoppas att ni har haft en skön helg! Ni förstår säkert vad jag har pysslat med i helgen, jag måste erkänna att vi inte har gjort så mycket annat än att gosa med valparna. När vi inte har gosat med dem, har vi suttit och stirrat på dem, som förhäxade :-).

Jag fick med mig Mollie ut på en lite längre promenad än 20 meter för första gången sedan valpningen, vi passade på när husse och Noomi åkte till affären för att proviantera och valparna hade somnat. Det var så VARMT utomhus så jag hade kunnat lämna jackan hemma! Solen värmde verkligen och vi såg både vårens första tussilago och vårens första kanadagäss.

Förra veckan kom det hem en hel del nyheter, bland annat runda sammetskuddar i tre skira vårfärger - dimrosa, kitt och naturvit.


En lyxig quiltad sammetspläd i samma varma kittnyans som kuddarna och lampskärmarna.


Jag fick tag på några söta vårälvor, men de såldes snabbt! Jag har några till som inte är inlagda ännu, jag kommer att lägga in dem lite senare i veckan.


De här stora glaskuporna är det många som har frågat efter, men de har varit restade rätt länge hos flera leverantörer. Den som väntar på något gott... till sist fick jag hem dem! :-)


Lampskärmarna i sammet finns nu i lager igen, däremot är lampfoten fortfarande restad. Hoppas leverantören får hem den snart! Däremot har jag fått hem en häftig taklampa som jag inte har hunnit fota än, den kommer också senare i veckan.


Jag fick nyligen hem en mycket efterlängtad leverans från en helt ny leverantör som köper mycket från England och Frankrike. Deras varor för tankarna till det klassiska och traditionella England med mycket läder och mässingdetaljer. Den vackra dörrmattan på bilden ovan kommer också därifrån. Lite senare i vår kommer en leverans från den här leverantören med marina inredningsdetaljer och exklusiva lampor!


Jag har också fått hem ett parti gamla örngott som har både monogram och vackra spetsar. Det är bäst jag laddar batteriet till kameran, för det finns en hel del att fota... :-).

I nästa inlägg ska jag visa några av helgens bilder av valparna!

Önskar alla en fin vecka!

Många kramar
Bitte

7 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Glaskupan är jättefin och kuddarna!! Den rosa färgen är min absoluta favorit, och sammet är så vackert.
Har sett en massa fina nyheter i din butik. Nu har jag hund i huset också, i två veckor. Sonen är utomlands så Alice bor här. Wilda bor hos Carros mamma bara för att Alice är nyopad.
Kramar
AnnaMaria

Unn sa...

For en fantastisk rosafarge! Herlig vårlig.

Fågel Blå sa...

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhh så mycket fint!
Vill ha allt!
Fniss!
men nu får jag hålla igen!
Ha en fin Dag
Kramar Kathrine

Här är gudagott att vara! sa...

Hej Bitte !
Ja nog förstår jag att det inte blir mycket gjort när man har en massa sötingar i huset ♥ - Bara att se och upptäcka varje valps personlighet är ju så häftigt ! Åh vad jag önskar du hade lukt-blogg, så vi fick känna den underbara valpdoften !
- Så himla mycket fint du visar !
- Den där räven är ju underbar, och...Ja allt vill man ha !
Sköt om dej ♥
Kram Anneli

Huset bakom lindarna sa...

Så mycket fint du visar, vårälvorna är ju helt underbara! Ser fram emot att få se nya bilder på valparna! Kram/finas mammis

Anonym sa...

Underbara saker som vanligt! Vill ha .. men får hålla igen. I alla fall ett tag :-) Underbar "fox" så ovanlig dörrmatta!

Hälsningar Susanne

Bitte sa...

Hej Susanne!

Ja, dörrmattan är jättefin, jag skulle nästan vilja hänga upp den som en tavla! :-)

Hälsningar
Bitte