fredag 19 april 2013

Med önskan om en trevlig helg!


Först av allt skulle jag vilja tacka för alla fina hälsningar i förra inlägget och inte minst för alla namnförslag till valparna! Jag har haft fullt upp på kvällarna den här veckan för sonen kom hem från Visby idag :-). Eftersom vi har tillbringat de senaste veckorna i valplådan har det inte blivit så mycket städat här hemma på sistone, dessutom hade jag ockuperat sonens gamla rum. Jag har därför haft lite att stå i ;-).


Efter att jag städat färdigt, fyllde jag vågskålen till min gamla hushållsvåg med vatten och lade i nyinköpta anemoner och ranunkler. De blev en liten färgklick i köket! :-)


Jag har varit på jakt efter en cremefärgad hushållsvåg så länge, så när jag fick tag på den här slog jag till direkt! Vågen är nu en av mina absoluta favoritsaker här hemma :-).


Sonen ska träffa några kompisar ikväll så jag ska tillbringa resten av kvällen i soffan :-.) Jag har tänt ljus överallt och kokat en kanna kaffe till mig själv. Av någon konstig anledning är kaffe gott alla tider på dygnet!

Ha en trevlig och solig helg, i morgon ska jag börja kika runt till er alla!

Många kramar
Bitte

4 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Förstår att det är svårt att slita sig från valparna, de är ju så fina=) Vad fint du har gjort i vågskålen, fin idé. Ha en fin kväll och en skön helg!
Kram,
Regina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var fint och göra vas av vågen, och så vackra blommor. Roligt att sonen är hemma också.
Kramar och trevlig helg
AnnaMaria

Chokladvillan 1910 sa...

Det ska bli kul att höra vad valparna får för namn ! ;) Städa kan man göra sen ! ;) Härligt med sonen hemma förstår jag. Då är tre i valplådan nu...hehe
Kaffe kan man dricka jämt, håller med dig. Nu när snön har smält här hemma kan jag konstatera att räfsningen i höstas aldrig blev av...huuu ! Jag som är så trött !
Må så gott & ha en mysig helg !
Kram Anki

STENLYCKA sa...

Godmorgon!
Sitter och njuter av dina vackra foton, tack!
Jag väntar på att temperaturen skall bli lite mera angenäm idag, just nu en plus grad ute, så jag kan ut i min trädgård och pyssla. Igår var jag ute mest hela dagen och tränade kroppen med gräva, flytta en del sten, plantera och ta bort mycket växter som inte har klarat vintern tyvärr.
Önskar dig en fin söndag!
Kram Raina