torsdag 7 mars 2013

Mer påsk i butiken!


Idag har jag lagt in några antika påskkort och söta påskägg med nostalgiska påskmotiv i butiken! Jag tror att jag har fler påskkort någonstans, får se om jag hittar dem under morgondagen :-).


Det har kommit hem påskägg med tre olika antika motiv med påskharar, de är i "vanlig" påskäggstorlek och rymmer en hel del godis. Jag gillar den här engelska/amerikanska traditionen med påskharar som lägger ut godis i trädgården under påsken, det var nog därför jag föll för de här motiven :-).


Kycklingar hör ju också påsken till och på de antika påskkorten finns det söta små fjuniga kycklingar, samt mängder av skira vårblommor. Flera av de äldsta korten har motiv i relief, det är vackert! Du hittar korten och påskäggen HÄR.
 

På skärtorsdag ska Mollie och Noomi få sig en överraskning de sent ska glömma. Jag ska få låna en uppstoppad hare och den ska jag ta med mig ut i trädgården medan de får titta på genom vardagsrumsfönstret. Synd bara att det är så otroligt mycket snö, min idé skulle vara lättare att genomföra om det var barmark....

... jag tänkte binda ett tunt snöre runt harens hals så att jag kan dra den efter mig, allt för att det ska se ut som att den går för egen maskin ;-). Vid det här laget kan jag tänka mig att Mollie och Noomi kommer att skälla så det hörs i hela kvarteret :-). Jag ska lägga ut godis lite här och där i trädgården och sen ska jag gå in till dem och berätta att haren har varit här och lämnat godis. De kommer att bli helt tokiga... sen ska de få springa ut och nosa rätt på godiset! :-)

Många kramar
Bitte

6 kommentarer:

mitt hjärtas fröjd å glädje sa...

Så fina påskgrejer du visar, verkligen underbara bilder.
Ha en fin fredag idag.
Kram Jennie

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det skulle jag vilja se, alltså harpromenaden. Det blir ju inte alltid som man tänkt när Noomi är med. Och att se dig dra en hare skulle jag leva på länge...fniss.
Ska bli roligt och höra mer om detta.
Påskäggen är jättefina ska titta närmare på dom.
Ha en skön helg
Kramar
AnnaMaria

Chokladvillan 1910 sa...

Haha det skulle jag vilja se ! Du är rolig du, släpa runt på en hare haha Du får berätta hur det gick ! :D
Det var fina ägg & påskkort du har där.
Må så gott !
Kram Anki

Fågel Blå sa...

Så mycket vackert!
Vill ha alltsammans men såg att det mesta var sålt redan,,,
Önskar dej en fin helg
Kramar Kathrine

Nyanser av vitt sa...

Vackra kort och ägg och vilken rolig grej du ska göra till vovvarna.
Ha en fin helg
Kram Agneta

Hanna sa...

gulligt påskägg.
Ha en bra kväll.
Kram
Hanna