torsdag 28 mars 2013

Glad Påsk!


Äntligen påsk och ledighet! Jag bara njuter! :-) Soffan har aldrig känts så skön som den gör just nu, jag ligger här och tittar ut genom fönstret och ser hur solen värmer allt utanför.

Jag bestämde mig för att årets påsk skulle bli sinnlig och feminin och även fast jag köpte hem påskliljor häromdagen, fick inte de vara med. Det blev alltså en väldigt otraditionell påskpyntning med rosor och franska balettskor i stället :-).


Ägg kan man förstås inte vara utan på påsk, så här och där har jag gjort små reden och fyllt dem med ägg. Jag har lagt fram både riktiga ägg, små vaktelägg och dekorerade påskägg.


Fru Ripa fick vara med i påsk igen och i bakgrunden skymtar ni de antika fågellitografierna jag berättade om för ett tag sedan. Jag har köpt ramar till dem, men det blev inte bra så i väntan på nya ramar hänger just nu fågelbilderna i varsin klämma.


 Rosor och balettskor till påsk... ja, varför inte? :-)


Jag skickade ett påskägg till sonen häromdagen och det har tydligen landat som det skulle i Visby. Mollie och Noomi ska få varsitt ägg av påskharen också om allt går som jag har tänkt mig. Nu när det inte är skare längre är det inte helt lätt att plumsa runt i trädgården i lårhög snö! I värsta fall gömmer jag dem här inne någonstans och så får de leta rätt på dem.

Jag kommer med all säkerhet att göra fler inlägg i påsk, så fler påskbilder kommer. SMHI har lovat vackert väder hela helgen utom på lördag, då det tydligen ska bli mulet och lite kallare. Sedan kommer solen att titta fram igen, det ser alltså ut att bli en strålande påskhelg! :-)

Önskar er alla en riktigt God och Glad Påsk! Nu ska jag kika runt hos er! :-)

Många kramar
Bitte

7 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Önskar dig en underbar Påsk! Dina bilder är ljuvliga!
Kram Raina

Här är gudagott att vara! sa...

Åh, jag frossar i dina underbart vackra bilder och stannar flera minuter vid var och en för att inte missa något ♥
Önskar dej och din familj en härlig påskhelg !
Varma kramar / Anneli

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Rosor och balettskor blev jättefint, ripan ska få en framträdande plats här också under påsk.
Önskar dig en solig och glad påsk
Jättemassa kramar
AnnaMaria

Hanna sa...

Ville bara titta in och önska en Glad Påsk.
Kram
Hanna

Mamma C sa...

Jättevackra bilder du visar. En riktig Glad Påsk till dig.
Kram Mamma C

Vitt hus med svarta knutar sa...

Kikar in för att önska dig en riktigt GLAD PÅSK!

Kram,
Regina

G:a Affären sa...

Ovanliga och bedårande bilder med mycket spännande att se. Jag njuter och förundras även av ljuset och skuggorna på dina bilder! Det här tycker jag verkligen om. Du får gärna visa fler bilder på det här temat!

Glad Påsk!

Kramar
Cia