fredag 15 februari 2013

Med önskan om en härlig helg!


Äntligen helg efter en intensiv och minst sagt turbulent vecka! Det känns så skönt att det är FREDAG och att två lediga dagar ligger framför oss. Nåja, lite pyssel med butiken och packning av paket kommer det förstås att bli, men det ser jag mest som något roligt :-). Att vara utomhus är alltid prio nr 1 på helgerna, så jag hoppas på sol och mildväder!

Hoppas att ni hade en fin Alla Hjärtans Dag igår och tack snälla för fina hälsningar! Jag och H åt en god middag på kvällen och sedan tog vi en långpromenad med småflickorna. Åh, så härligt med plusgrader efter de kyliga veckor som varit! Jag tror att både Mollie och Noomi tyckte att det var härligt också för de gjorde små hopp och skutt under promenaden och verkade ovanligt glada. Det har ju varit både kallt och snöigt ända sedan årsskiftet, pulsa fram i snöstorm och snömodd när man bara är drygt 30 cm i mankhöjd är inte alltför roligt. Bara de senaste två veckorna har det säkert kommit ytterligare 50 cm snö!Jag har fått hem så fina gjutjärnsurnor och har precis lagt ut dem i butiken. De passar riktigt bra att ha inomhus också om man skulle vilja det. Senare i vår kommer det hem fler varor med inriktning på trädgård, det ser jag fram emot!

Häromdagen fick jag också tag på en samling gamla bläckhorn, de är så söta att ha som små vaser på en ljusbricka eller liknande. Två av dem finns utlagda nu, resten kommer under helgen.

Önskar alla en riktigt härlig helg, ett hjärta till alla er som kikar in här!

Många kramar
Bitte

3 kommentarer:

Huset nummer tio sa...

Vilken vacker urna.

Önskar dig en ljuvlig helg och hoppas ni får lite sol;)

Kram
Annie

STENLYCKA sa...

Go lördagsförmiddag på dig kära vän!
Här har vi disigt och tråkigt väder idag men talgoxen tycks uppskatta det för han spelade så fint när jag var ute med soporna.Tror han har fått vårkänslor. Tyvärr får han i år leta nytt boende för förra fredagen sågade vi ned trädet där han hade sin fågelholk. Björken hade blivit så stor att den skuggade stora delar delar av vår lilla trädgård.
Konstigt och tomt blev det både för oss och för talgoxen.
Önskar dig en fin helg!
Kram Raina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jättevacker urna, har en kollega som letar efter såna. Ska tipsa henne.
Plusgrader här också, har varit ute och grillat korv. Nu ska jag passa en vovve.
Ha en skön lördag
Kramar
AnnaMaria