torsdag 31 januari 2013

Fairytale Easter och franska anemoner


Hej alla rara! Tack snälla för alla fina hälsningar ni lämnar här, ni är så gulliga som kikar in och lämnar vackra avtryck även fast jag inte har haft så mycket tid för bloggen de senaste veckorna. Jag har legat efter med jobbet ända sedan jag blev sjuk i juldagarna och det försvann ju ytterligare några dagar i samband med Formex. Men men, snart borde jag vara ikapp!

I förra veckan köpte jag en bukett franska anemoner, jag tycker att de är så vackra och så är det en av mammas absoluta favoritblommor :-). Nu sjunger de på sista versen och jag har fått slänga flera av dem, men de är ändå så ljuvliga i sitt förfall.
 

Man behöver en liten färgklick i tillvaron så här års! :-) Jag ska köpa mig en ny bukett inför helgen, kanske blir det anemoner även den här gången. Vi får se vad som bjuds på blomsteraffären.


Jeanne d' Arc Living har kommit ut med en ny påskbok, Fairytale Easter eller Eventyrlige Påske, jag har köpt in ett antal till butiken och de beräknas komma hem i mitten av februari. Boken verkar vara helt underbar, precis som deras tidigare böcker! Jag valde att köpa hem den engelska versionen.
Boken har 160 sidor som innehåller fler än 400 vackra och inspirerande bilder, små historier, vägledning i hur man gör eget påskpynt och mängder av härliga recept - allt i den naturliga och inbjudande stil som Jeanne d'Arc är kända för.
Precis som i höstas när jag köpte in Vintagebynina Christmas kommer jag bara att få hem ett begränsat antal, så det är först till kvarn! Det går bra att förbeställa boken redan nu, leverans sker så fort den kommer hem i mitten av februari. Du hittar boken HÄR.
Efter de här oerhört kalla januariveckorna vi har haft, var det så skönt att det blev mycket mildare väder från och med igår. Jag tycker själv inte om när temperaturen sjunker under -20 grader, men framför allt så är det synd om hundarna som då inte kan vara ute mer än några minuter i taget. De har varit MYCKET rastlösa den senaste tiden så nu ska vi vara ute så mycket vi bara hinner och orkar! :-)

Alla påskbilder får mig onekligen att längta efter vår och värme... :-).

Ha en fortsatt fin vecka!

Många kramar
Bitte

2 kommentarer:

Hanna sa...

så vackra blommor
Ha en bra kväll.
Kram
Hanna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var det blåaste av blått, underbar blomma. Just anemoner finns aldrig i vår blomsterbutik, undrar varför dom är ju så fina. Fin ser boken ut också, och längtan är stor nu efter vår och värme.
Ha det gott och trevlig helg säger jag redan nu.
Stor kram
AnnaMaria