lördag 22 december 2012

Julefrid


Jag tror minsann att julefriden har sänkt sig över vårt hus :-). Jag är inte helt klar med allt, men känner mig inte stressad utan har då och då kommit på mig själv med att sitta i soffan och bläddra i mattidningar för att få lite inspiration :-).

Häromdagen hittade jag ett fint naturvitt getskinn på rea och slog till direkt. Det ligger nu i soffan och ger lite vinter- och julkänsla.
 

Ifjol efter att sonen hade flyttat hemifrån, var jag så deppig så jag åkte till Sundsvall en dag för att tröstshoppa ;-). Jag köpte bland annat gardinerna på bilden ovan, ja, egentligen handlade jag både det ena och det andra på Indiska, men när jag kom hem kunde jag inte att förmå mig att använda något av det jag köpt. När jag kom hem tyckte jag att allt jag köpt var fult och inte orkade jag åka och lämna tillbaka sakerna heller ;-).

Såhär ett och ett halvt år senare hänger nu gardinerna i sovrummet! Nu tycker jag om dem igen, de är gråbeiga och har jaquardvävda ränder och i och med att de är så tunna och skira släpper de igenom ljuset på ett fint sätt.
 

Tidigare i veckan fick jag en leverans med gammalt julpynt, det kom så sent så jag hann tyvärr inte lägga in det i butiken men jag kommer att göra det i mellandagarna. Den innehöll bland annat en hel kartong med antika trumpeter, i originalkartong dessutom! ME LOVE! :-)

Ikväll ska jag pynta granen, kanske några av trumpeterna hamnar där ;-).


I alla fönster hänger stjärnor och sprider sitt vackra sken, snart ska granen tas in och den ska pyntas till toner från Jill Johnsons julskiva. Ja, julefriden har sänkt sig över vårt hus :-).

Innan jag återgår till pyntandet vill jag tacka för alla fina krya-på-dig-hälsningar! Tack alla rara! :-). Nacken börjar kännas mindre stel och öm, jag tror att det går åt rätt håll nu.

Önskar alla en fin lördag!

Många kramar
Bitte

5 kommentarer:

Hanna sa...

Tittar in för att önska dig en riktigt GOD JUL.
Kram
Hanna

Rummet för välbefinnande sa...

Tusen kramar till dig Bitte och GOD JUL!
Hoppas verkligen att du får en trevlig julhelg och att du bara kan släppa allt och koppla av och må gott!

Gaaahhhhhh - trumpeterna i asken.... De är ljuvliga alltså. Tänk att ha hela den lådan du! :)

Kram

Vitt hus med svarta knutar sa...

En riktigt GOD JUL önskar jag dig!
Kram,
Regina

Hajan sa...

vad skönt att Du känner Dig lite bättre.
Nu skall Du du ha en riktigt skön jul, med mycket klappar skriver jag
inte,det är ju inte så viktigt.
ha det så bra det går-
kram/harriet

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Skönt att nacken är bättre. Nu har julfriden lagt sig här också, fast imorgon är det mycket mat som ska fixas och lagas.
Önskar dig en fin
och God Jul♥
Kram till dig fina bloggvän
AnnaMaria