lördag 8 december 2012

Dagens lucka - Lucka nr 7 och 8


Idag blir det två lucköppningar, jag upptäckte igår kväll att jag såhär i julruschen missat att göra en lucköppning igår (!). Därför blir det två fina erbjudanden idag i stället :-). I den ena luckan finns en vacker rosenkrans av grå betong från Jeanne d'Arc Living. Kransen är ca 23 cm i diameter och är tung och gedigen. Man kan dekorera den efter årstid om man vill, till jul kan man linda lummer eller fina små kvistar av prydnadsen för en lite juligare känsla. Ordinarie pris är 149 kr, dagens pris är 99 kr. Du finner kransen HÄR.


I den andra luckan finns en vacker och exklusiv kudde i milda pastellfärger från Van Asch, Hunted by Numbers, som har en bild av en inramad vit hjort på framsidan. Längs sidorna finns vackra ljusrosa rosor och mängder av siffror i rader. Kudden är 50 x 50 cm och stängs med en dragkedja, innerkudde medföljer. Ordinarie pris är 595 kr, dagens pris är 395 kr! Du finner kudden HÄR.

Här vräker snön ner och om inget oväntat händer kommer vi nog att få en riktigt VIT jul. Det har kommit mellan 50 och 100 cm nu så det får gärna sluta snöa ;-). I morgon återkommer jag med ett lite längre adventsinlägg, förhoppningsvis har det klarnat upp tills dess så det går att ta lite bilder.

Ha en fin helg!

Många kramar
Bitte

1 kommentar:

Hanna sa...

fina saker.
Hoppas att du haft en toppen lördag.
kram
Hanna