torsdag 20 december 2012

Dagens lucka - Lucka nr 20


I dagens lucka finns en stor vit räfflad julkula från Olsson & Jensen. Julkulan är hela 13,5 cm i diameter och tung och gedigen. Den har ett fäste av antikbehandlad metall i gammaldags modell. Julkulan är vacker att hänga i ett fönster, antingen ensam eller flera tillsammans. Ordinarie pris är 119 kr, dagens pris är 79 kr. Du hittar julkulan HÄR.

Ha en fin torsdagskväll! :-)

Många kramar
Bitte

2 kommentarer:

G:a Affären sa...

Hej Bitte!

Såg vilka äventyr du varit med om både när det gäller dig själv och bilarna. Hoppas du mår bra och slipper sviter av vurpan!

Paketet från dig hämtade jag ut först i förrgår, jag är så glad över de små skorna och allt det andra du skickat med, tusen tack! Vilken överraskning också att få läsa några handskrivna rader som inte är så vanligt längre.

Jag kommer att fota de små skorna och göra ett inlägg med dem efter jul.

Passar på att önska Dig en GOD JUL!

Kramar
Cia

Anonym sa...

Hej Bitte !
Ville titta in hos dej och önska dej och din familj en riktig mysig Julhelg !
- Men fy och usch vilken otur du har haft ! - Typiskt att sånt händer när man är stressad och har mycket att göra. Ta nu hand om dej så du blir bra i nacken ♥ Puss till dina vovvsingar och en STOR kram till dej!
( Själv har jag en stor sorg just nu när vi har varit tvungen att ta bort en av våra hundar...Ludde som funnits hos oss i 10 år. Tänk vad man älskar dom där fyrbenta varelserna. Usch, trodde aldrig att det skulle bli så här jobbig. -Tur att vi har Hugo kvar som nu får stå ut med att bli överöst av dubbelt så mycket kärlek :)
Hälsningar från Anneli
( Här är Gudagott att vara !)