söndag 14 oktober 2012

Regnig söndag...


Det är inte klokt vad jag är SUR på vädergudarna!!! Och det är inte klokt hur mycket det kan regna på en helg...

... det har regnat precis hela helgen och idag när det äntligen klarnade upp en stund mitt på dagen, passade jag och hundarna på att ge oss ut. Vi hade väl bara varit ute i sisådär femton minuter, när himlen öppnade sig och regnet stod som spön i backen igen. Även fast vi småsprang hela vägen hem, hann vi alla tre bli totalt genomblöta. Det tog sin lilla tid att torka dem och själv var jag blöt in på bara kroppen...


Hundarna har kurat i varsitt hörn av soffan sedan vi kom hem men efter bara en liten stund tyckte jag att de kändes kalla, så jag stoppade om dem med varma filtar och nu smaskar de så gott i sömnen :-).

Jag har tänt lampor och ljus överallt, men det känns ändå inte särskilt mysigt. Som sagt, jag är riktigt sur på vädergudarna för jag hade behövt fota i helgen men det blev inte så mycket med det. Det skulle dock inte förvåna mig om solen STRÅLAR från himlen i morgon när jag är på jobbet!


Några saker hann jag i alla fall fotografera när det klarnade upp i fem minuter ;-). Två antika babyhättor finns nu i butiken, den ena består helt av ljuva spetsar och den andra är av vadderat siden som är täckt av vackra broderier. Några julsaker har också börjat smyga sig in, men jag kommer att vänta lite till med att öppna upp julkategorin :-).

Det lilla pojkhuvudet på bilden som nu får vara modell är mig mycket kärt, jag köpte det strax före sonen föddes 1992. På BB virkade barnmorskorna små söta mössor när de fick en stund över och jag köpte en av dem till sonen. Minns ni de där jordgubbs- och blåbärsmössorna som var så populära på 90-talet? Sonens lilla mössa påminner om dem men har andra färger. Och allt sedan den dagen vi kom hem från BB, har den lilla mössan prytt pojkhuvudet. Jag har det alltid stående framme med mössan på som ett minne av en av de lyckligaste dagarna i mitt liv :-).


Igår blev jag lite sugen på att knåpa ihop några tändsticksaskar igen, det var så otroligt längesen nu! Jag har fortfarande kvar lite papper på temat Höst och Alice i Underlandet så vi får se vad jag hittar på :-).

 I fredags fick jag veta att julboken Vintagebynina Christmas kommer att levereras i början av veckan, så jag kommer att börja skicka den till alla som beställt så fort jag får leveransen. Jag hade tänkt beställa fler eftersom jag i skrivande stund bara har 4 st kvar som inte är sålda, men de är helt slut hos leverantören nu! Vad jag längtar efter den boken, det ska bli härligt med lite julinspiration i regnrusket :-).

Önskar alla en bra vecka!

Många kramar
Bitte

8 kommentarer:

Familjen Zaar sa...

Hm, ja det är fasligt vad det regnar typ hela tiden :(( Fast i dag blev jag lite glad över det, jag ville INTE gå ut ;)Så jag har mufflat inomhus med gott samvete hehe
Rätt skönt nu att vara utan hund...fast ibland saknar jag ju det förstås. Vovvebilden är så ljuvlig ;)
Ha en härlig vecka !
Kram Anki

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja det verkar inte som vädergudarna är särskilt lätt- flörtade, är mest regn här också. Fast fredag hade vi sol hela dagen!
Så fin tändsticksask, jättefina Alice-motiv du har.
Kramar
AnnaMaria

Vitt hus med svarta knutar sa...

Såg just på väderleksrapporten att det kommer nog inte att bli bättre snarare tvärtom=/ Så mycket fint du fått in i butiken! Kul att du kommit igång med lite pyssel igen.

Önskar dig en fin ny vecka!
Kram,
Regina

Bea sa...

Hej!
Precis samma känsla har vi här uppe, regn och grått väder dag efter dag, vem blir glad över det?
Nåväl, inget vi kan påverka men solen är faktiskt som en vitamininjektion när den lyser och gör allt betydligt lättare med och för de små vardagliga tingen.
Idag fick vi faktiskt några timmars ljus och passade på att göra långpromenad med vovven.

Hoppas du får en fin vecka med soliga dagar!

Kram /Bea

Ninja sa...

Det är trist med allt regnande, vi hade tur i helgen och hann med det vi skulle mellan skurarna...
Den antika hättan är snygg....

"Hemmet är min vrå" sa...

Ja regn är inte kul kan förstöra humöret helt. Kul att kika på dina nyheter. Ha en ny fin vecka. Kram Mimmi

"Hemmet är min vrå" sa...

Ja regn är inte kul kan förstöra humöret helt. Kul att kika på dina nyheter. Ha en ny fin vecka. Kram Mimmi

Hanna sa...

så mysiga och fina bilder.
Kram
Hanna