torsdag 6 september 2012

I väntans tider...


I morse var det riktigt kallt och kalla friska vindar virvlade runt i träden. Jag var ovanligt morgonpigg, piggare än jag har varit på flera månader och det var inga som helst problem att kliva upp klockan fem när klockan ringde (!). Hundarna var ovanligt pigga också, så redan klockan kvart i sju var vi ute och promenerade i hösten :-).

De här kalla vindarna ger mig energi på något sätt, jag kan inte säga att jag tycker att det är så mysigt att det blir mörkt ganska tidigt på kvällarna, men jag gillar verkligen inte den fukt som brukar vara i slutet av augusti utan mår bättre när den försvinner och luften blir hög och klar. Det känns som att det blir lättare att andas på något sätt.


Jag går i väntans tider och börjar känna mig som ett litet barn på julafton ;-). Det känns som att jag bara väntar och läääängtar efter allt fint som är på väg hem till butiken, det ska bli så spännande att packa upp allt. En leverans är från en helt ny leverantör vars varor jag har dreglat över i flera år, men var sak har sin tid och små bitar faller på plats allt eftersom. Det känns så otroligt roligt att jag nu är återförsäljare för deras fina varor! :-) Jag berättar mer när varorna kommer hem ;-).

På bilderna ser ni lite smått och gott av det som är på väg!


Häromdagen fick jag hem något fint som jag har letat efter i flera år. Det bästa av allt är att jag kommer att sälja de små skönheterna i butiken, så kika in HÄR i helgen! :-)

Många kramar
Bitte

5 kommentarer:

Hem Ljufva Hem sa...

Jag önskar jag var så morgonpigg men jag är hopplöst trött på morgonen.Kan nog bero på oxå att jag sitter uppe på nätterna till 3-halv 4.Annars håller jag med.Nu är det så gott att börja vistas ute riktigt mycket i naturen igen tycker både Olga och jag.Luften är så klar och härlig nu.Däremot gillar jag inte mörkret som kommer med det och de korta dagarna...
Kram Kicki

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fåtöljen och fluffkuddarna är jättefina, ska bli roligt när du lägger in alla höstnyheter. Kallt här också, igår bara 4 grader varmt på morgonen. Och tack fina Bitte för att du berättade om det rosa huset, i fantasin kan jag se hur fint det var.
Ha nu en riktigt skön helg
Kramar
AnnaMaria

Vitt hus med svarta knutar sa...

Tidiga mornar, höst och jag passar inte riktigt ihop;-) Men vad spännande det låter med alla nya saker som är på väg till din butik=)

Önskar dig en skön fredag och en trevlig helg! Krama vovvarna från mig.
Kram,
Regina

Hajan sa...

jag vill oxå krama de fina
hundarna. Gud så spännande,du visar väl på bloggen >Dina nya saker som Du får hem.
Kan ju inte komma och kolla i din butik.
kram

Hanna sa...

fina bilder.
Ha en fin helg!
kram
Hanna