tisdag 18 september 2012

Dagens nyheter


Jag tänkte visa lite av vad jag har lagt in i butiken de senaste dagarna, först ut är några av Cicely Mary Barkers söta höstälvor. Jag har alltid varit så barnsligt förtjust i dem och just höstälvorna har så vackra färger också! :-) Hon har verkligen lyckats fånga blommornas/trädens själar på något sätt.


Många har frågat efter virkade plädar och nu finns det några nya modeller i butiken. Den på bilden ovan är så otroligt välgjord, i det allra finaste tunna garn man kan tänka sig. Jag tycker att virkade plädar är som konstverk, och vilket hantverk!


Det är alltid roligt med lite kuriosa också, som till exempel det vackra gamla nålpaket jag hittade för ett tag sedan. Det innehåller hela 200 nålar, alla finns kvar! :-) Förpackningen kan vecklas ut mera så man ser motivet lite bättre.


Jag har också en hel låda nysilver som ska fotas och läggas in i butiken, jag har redan börjat med några gamla kaffe-/mockaskedar som har väldigt ovanligt formade skaft. Några modeller drinkskedar finns också, de passar bra nu när höstrusket är över oss och man vill sippa på en Irish Coffee och drömma sig bort för en stund ;-).


Inom kort kommer en helt ny kategori i butiken, den kommer att heta Victorian Vintage. Jag har fått en leverans som fick mig att le, skratta, tåras, svimma och utbrista iiih och oooh om vartannat :-). En del av sakerna tror jag var något av de vackraste jag någonsin sett! Utan att avslöja alltför mycket kan jag säga att ni som älskar antika textilier, spetsar och engelska kostymfilmer kommer att få ert lystmäte... ;-). I morgon ska jag dansa regndans i trädgården så att alla regnmoln försvinner och jag kan fotografera de antika skönheterna... :-).

Välkommen in i butiken!

Många kramar
Bitte

5 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Så mycket fint! Jag blir alldeles glad!

Mamma C sa...

Ska bli spännande att se vad du har fått in för något nytt. Men du stampade nog väldans hårt i backen när du dansade regndansen. För nu har det förflyttat sig hit.
Kram mamma C

Hem Ljufva Hem sa...

Åååh det där sista du skrev om de antika textilierna lät ju fantastiskt spännande.Månde man våga titta in sedan?Jag som är så svag för sådant,hehe.Hoppas vädret blir bra så du kan fota.
Vill oxå tacka dig så hemskt mycket för de snälla orden om mina foton.Blir jag jätteglad över.
Önskar dig en fin och givande vecka.
Kram från ett blåsigt och höstigt västkusten.
//Kicki

Hanna sa...

Ha en bra helg.
Kram
Hanna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hoppas du hunnit fota, blir ju väldigt nyfiken på det där Victorian vintage. Och idag regnar det här, är så mörkt ute. Arken med höstälvorna är så vackra, och den virkade pläden...suck
Man vill ha allt du visar
Kramar och ha en fin lördag
AnnaMaria