lördag 24 mars 2012

En liten lördagshälsning


Jag tänkte bara kika in en snabbis för att önska alla en fin helg! :-) Vad roligt att så många har anmält sig till utlottningen, jag har lagt allas lotter i sonens höga svarta hatt. Same procedure as last year :-). Det finns också fortfarande tid att anmäla sig då utlottningen pågår till den 31/3. 

Tidigare i veckan trotsade jag min allergi och köpte en kungsängslilja, jag har alltid tyckt att de är så vackra. Den var så knoppig när jag köpte den, men slog ut på bara någon dag och växer så det knakar! Den är så vackert fläckig, ja, den ser nästan rutig ut och som tur är verkar jag "tåla" den. Jag hade tidigare en botanisk bild av just en kungsängslilja i butiken och det är många som har hört av sig om den, men den är tyvärr såld sedan länge.


Jag har fått tag på vårens sötaste kaffeservis, den har ett sånt sött mönster med körbärsblom i milda färger. Alla delarna finns nu utlagda i butiken! Om solen orkar titta fram ska jag ägna morgondagen åt fotografering, för ett antal gamla pjäser i vårligt blått och vitt väntar på att fotograferas. Men som sagt, är det så här mulet som det varit den senaste veckan blir det svårt... och då får det bli en heldag utomhus med Mollie och Noomi i stället, för jag är gräsänka igen och alla i vår "flickflock" tycker ju om att promenera :-).

Trots brist på sol så har jag vårkänslor :-). Varje dag känns just nu som en fantastisk bonus, då vi vanligtvis har rejält med snö den här årstiden. Tittar man ut kan man tro att det är sen april, och därför gör det mig inget att det är mulet eller att det plötsligt snöar lite eller regnar någon dag. Allt är fortfarande en BONUS :-).

Varje morgon när jag kliver ut på bron och möts av ljumma vindar och fågelsång tänker jag att oavsett vad som kommer att hända under dagen, är livet gott :-).

Ha en riktigt fin helg!

Många kramar
Bitte

7 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Förra året hade jag en sån fin lija, har grävt ner den men kommer såklart inte ihåg var. Jag skickar upp lite sol, här är det rena sommarvärmen. Fast just nu sitter jag inne, har en granne som spelar något vidrigt högt, och inte bra musik heller!!
Ha en fin lördag
Kramar
AnnaMaria

Mamma C sa...

Dom är så himla vackra dessa liljor. Ha en fin fortsatt helg.
Kram Mamma C

Anette sa...

Halloj Bitte
Kikar in och önskar dej en härlig kväll.
Kramen Anette

Fågel Blå sa...

Åhh denna lilja var vacker!
ha en fin Söndag
Kramar Kathrine

Nyanser av vitt sa...

Så fin vännen. Nu ska jag hoppa in till din utlottning.
Sköt om dig
Kram Agneta

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hej
Lilla kycklingen har landat nu! han kom häromdagen, och han är alldeles underbar:))
När jag öppnade paketet så såg han på mig med sina små ögon och jag bara smälte...
Jag är jättenöjd, och tack för godbiten också :))
Kram
Marie

Frøken Frida sa...

Smukke billeder !

Her får du en udfordring fra mig:
Vis din bedste og sødeste Påskepynt
I denne uge kan du sætte din Påskepynt frem til display
Vær med - og send dit indlæg senest Langfredag den 6. april

knus fra Frøken-frida