onsdag 29 februari 2012

Vårkänslor och soffläge


Idag kom våren på allvar till lilla Härnösand. För bara några dagar sedan drog en snöstorm förbi och plogbilarna höll igång halva natten för att få undan det värsta. På bara någon dag vände allt och idag har vi haft ofattbara 10 plusgrader hela dagen! :-) Värmen har gjort att trottoarerna har börjat tina fram och på vägarna rinner det nu små rännilar... det är helt underbart, man får verkligen lite extra energi av solen och värmen! Vårkänslor får man också :-).

I slutet av förra veckan kom vårens första leverans från PB Home. Det var stooora paket att bära in, men som tur var vägde de inte så mycket för det var mest textilier i dem. På mässan förälskade jag mig helt i de stora runda linnekuddarna med monogram, linnet är så mjukt och fint och härligt skrynkligt. En kudde fick genast flytta in i min soffa ;-). Tyvärr vände jag på sofföverdragen för ett tag sedan och den blommiga sidan var inte helt klockren till linnekudden. Jag får nog vända på dem igen, de är naturvita på andra sidan :-).

De stora paketen innehöll också likadana kuddar fast i vitt, jag bestämde mig för att köpa till innerkuddar också, för jag tänkte som så att det kan vara svårt att hitta runda innerkuddar i den storleken eftersom kuddarna är hela 60 cm i diameter! Jag fick också hem vita linnelöpare med matchande servetter, söta kakburkar och ett alldeles underbart quiltat överkast i vitt. Många av varorna jag beställde är restade, men den som väntar på något gott... ;-). Det mesta är utlagt i butiken, du hittar varorna HÄR.

Ikväll har jag mest legat i soffan, lutad mot min nya linnekudde, och läst en Vakre Hjem som jag köpte för ett tag sedan men aldrig hann läsa. Jag har några fler tidningar också som väntar på mig :-).

Många kramar
Bitte

4 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Den kudden ser mjuk och skön ut. Det är alltid mysigt att få en stund för sig själv med ett magasin med vackra bilder och inspiration.

Vilken fin ny header du har, verkligen vårlig och fin. Förstår att det känns härligt nu när snön smälter undan. Jag har glömt att säga att jag tyckte din förra header var jättefin också, ugglan var verkligen maffig.

Önskar dig en fin torsdag och att veckan går fort tills maken är hemma igen!
Kram,
Regina

Jenny sa...

Så mysigt att ligga och läsa heminredningstidningar, jag har den där tidningen, gillar den!!!
Kram Jenny

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jättefin kudde, och smart och ta hem innerkuddar. Just runda hittar man aldrig. Vårväder här också, idag ska jag äntligen städa klart i uterummet.
Solig kram
AnnaMaria

idémakeriet sa...

Jag skickar dig en stor famn med solstrålar.
Kram Gerda