onsdag 9 november 2011

I väntans tider...


Foto: Ceannis

Jag sitter här och väntar och väntar på en leverans som aldrig dyker upp. Dessutom är det en mycket efterlängtad leverans, varorna har varit restade och jag började nästan tro att de inte ens skulle komma före jul. Men nu är de på ingående! :-) Jag beställde varma och härliga fuskpälsplädar med tillhörande kuddar på Formex, och det är de jag väntar på...

Fuskpäls, men också stickat, ger en sån varm känsla till ett rum tycker jag. Jag tycker så mycket om bilden ovan från Ceannis, den andas lugn och harmoni på något sätt. Den kala murade väggen skulle te sig ganska kall om det inte var för den stora stickade pläden som ligger på stolen framför. Det stora hornet på väggen med alla hängande pumlor ger lite julkänsla, men ändå inte.

I Feng Shui menar man att allt från djurriket ger liv och energi till ett rum, det är kanske därför vi i vår kalla och mörka nord är så förtjusta i päls, horn och annat? :-)

Nu tycker jag att jag hör en stor bil bromsa in här utanför...

Ha en fin dag!

Många kramar
Bitte

6 kommentarer:

Helena sa...

Hoppas att det var dina varor som kom! Fuskpälsar, plädar och gosiga filtar kan man (i alla fall inte jag) få nog av den här årstiden. Både snyggt och praktiskt! Ha det bäst! Kram Helena

Vardag och flärd sa...

Hoppas det var dina plädar som kom! Jobbigt att vänta på något roligt!
Kram Eva

rosenälvorna sa...

Hej, vilken underbart härlig stickad pläd, varmt mot det hårda. Christina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det blir som en liten julafton när du får packa upp såna leveranser, hoppas den kom. Det är en underbar filt på bilden, hela bilden är underbar. Och Amos är underbar!! En så gosing, han tittade nyfiket på mig när jag vecklade av pappret, och jag tror han kommer trivas bra här. Och tack snälla du för jättefina kort och gotter.
Bamsekram
AnnaMaria

Bea sa...

Hej!
Ja, väntan är alltid lång och
hoppas det var dina varor som anlände.

En verkligt fin bild och den stora stickade pläden ser helt underbar ut!

Kram /Bea

Viola sa...

DÅ hoppas jag att det var rätt bil som kom :) ha en skön helg, här blir det julmarknad, kram