måndag 17 oktober 2011

Julstök och nya tänder


Hej alla rara! :-)

Tack för alla fina hälsningar ni lämnar här, förra veckan blev så otroligt intensiv så jag hann aldrig titta runt till er som jag hade tänkt. Jag fick leveranser i princip varje dag och allt ska ju dessutom fotograferas, vilket tar sin lilla tid. Det roligaste var att fotografera alla julsaker som har kommit hem, men ena dagen var det för mulet så bilderna blev för mörka, andra dagen lyste solen nästan för starkt (om den nu kan göra det), ja, jag hann ta ett antal foton innan det "rätta" ljuset hade infunnit sig.

Trots att jag inte kunde använda en del av bilderna i webbutiken då färgerna blev missvisande på grund av solskenet, blev nog favoritbilderna ändå dem där solen lyste som allra starkast. Jag lapar sol bland julgranskulorna och önskar att de här soliga dagarna aldrig vill ta slut! :-)


Jag har lagt upp en julkategori i butiken nu och den kommer att fyllas på allt eftersom det kommer hem nya varor. Julgranskulorna är nya, men det finns och kommer hem rätt många gamla vackra julsaker också! :-) Jag håller också på att göra eget julgranspynt, jag ska visa er det när allt är färdigt.

Ja, och så har jag fått två nya tänder också, de håller som bäst på att titta fram. Är det egentligen normalt att få nya tänder efter 40??? Jag känner ingen annan som fått sina visdomständer så sent, men uppenbarligen kan man få det ;-). Ont gör det också, det värker hela tiden och de här nya tänderna känns rätt överflödiga. Jag har ju klarat mig utan dem i över 40 år, så för min del hade de gärna fått fortsätta sin törnrosasömn...

Jag skulle ju visa er bilder av vår nya inneboende, men jag var tvungen att ge den gamla damen ett bad först innan hon kan visas upp på bild. Om några dagar kommer bilder på henne!

Ha en fin tisdag!

Många kramar
Bitte

8 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gomorron
Det är jättevackra foton på kulorna, för så glittrar det ju när dom hänger i granen. Och det är ovanligt att visdomständerna tittar fram "så sent", oftast ligger dom då kvar i käken stilla. Men något kan trycka på växtkraft-knappen, syre tex, men då ska det ju vara ett pyttelitet hål in i slemhinnan. Det troliga är att du är 40 men 20 i kroppen.
Kramar
AnnaMaria

Viola sa...

Jamen..att bli mera vis vid 40 är ju kanske inte så dumt :) underbara bilder, ha en fin dag, kram

Renée sa...

Oj då, visdomständer är nog inte roligt att få... Själv har jag inte fått några och kommer inte att få heller. Har röntgat och det fanns inga så jag kommer nog inte att bli vis på det sättet!

Helen sa...

Åh, så vackra bilderna blev!! Denna underbara sol, hur ska vi klara hela långa vintern utan den?...suck...
Jag har under flera år haft två visdomständer på tillväxt. Ibland har jag sprängvärk, men sen kan det gå jättelång tid utan att jag känner någonting alls. Och det är just så pass att de sticker fram ur tandköttet. Inte kan jag väl påstå att jag har blivit så mycket klokare, heller, hihi...
Kram till dig!

idémakeriet sa...

Ja jag känner den problemantiken som du beskriver, antingen är det för mörkt eller solen skiner.
Det är nog aldrig bra för oss webbutik ägaren, ler.
Julkulorna ser ju jätte fina ut med en dos sol ljus dessutom.
Aj kan tänka mig att det värker i din mun, hoppas de vita rackaren kommer snart ut.
Ha en skön dag.
Kram gerda

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Jaså du håller på att få lite extra tänder :) Jag förstår att du gärna hade varit utan det...
Så fint med solen i dina bilder, och härligt med alla julgrejer. Måste nog kika in i butiken
Kram
Marie

Mamma C sa...

Vilka vackra bilder det blev. Inte kul att få gaddar nu, då kunde dom ha sovit vidare tycker jag med.
Ha en fortsatt fin vecka.
Kram Mamma C

Nyanser av vitt sa...

Jättefina foton vännen. Meeeen tänder nu? Det är nog inte så jättevanligt. Jag har fått ta bort allihop. Hoppas värken ger med sig snart.
kram Agneta