torsdag 6 oktober 2011

En sneak peak från dagens leverans...


Idag fick jag en MYCKET efterlängtad leverans. Jag visste att ungefär hälften av varorna i leveransen skulle vara restade, men jag är glad för allt som kommer hem! :-) Efter lite kånkande på stora kartonger, kunde jag börja öppna dem och det kändes nästan som julafton. De här vita ljusstakarna är så söta, minns ni de stora vita ljusstakarna jag fick hem för några veckor sen? Jag tyckte att de påminner rätt mycket om nysilverstakarna i barockmodell jag tycker så mycket om, men de här jag fick hem idag är nog till och med ännu mer lika i formen.


De här älvakronorna har jag tittat på länge och nu slog jag till. Kronorna har en sån fin, matt, gråbeige nyans och så ser de lite skira ut i och med att de är gjorda av ett fint nät.


Förstoringsglas är en vacker inredningsdetalj, man kan ha det liggande på skrivbordet eller var som helst egentligen :-). Den här modellen har skaft av mässing och ben.


Jag fick även hem en annan krona, den är riktigt mörkbrun i färgen, på gränsen till svart, och är så vackert snirklig. Längst upp finns ett kors och jag tycker att den här modellen ser lite ut som de katolska kronorna gjorde förr i tiden. Perfekt till den franska lantstilen, med andra ord :-).

Fortsättning följer... jag hoppas på bättre väder i helgen så det går att ta bilder av allt som kommit hem. Idag sänkte sig ett gigantiskt regnmoln över vår lilla stad och allt blev plötsligt väldigt mörkt och trist. I väntan på fotografering är bland annat stora kuddfodral av sammet, vackra quiltade överkast, flera olika sorters tavlor, olika brickor och fler ljusstakar!

Sov gott, alla rara! :-)

Många kramar
Bitte

1 kommentar:

Hanna sa...

Ha en fin fredagskväll!
Kram
Hanna