måndag 26 september 2011

En underbar helg


Äntligen hemma igen efter en helt underbar helg i Göteborg! :-) Åh, så roligt det var att vara tillsammans igen, hela familjen. Det är inte ofta det händer! H och jag flög ner tidigt i fredags och efter att ha checkat in på Slottsskogens vandrarhem tillbringade vi resten av dagen i centrum och sprang runt på diverse affärer. På kvällen var vi bjudna till min lillebror med familj på middag, mina föräldrar åkte ner några dagar tidigare och var därför redan där när vi kom. Under middagen satt jag mest och hoppade på stolen av längtan, för sonen var i antågande...

... tänk när det ringde på dörren och så var det han som stod där! Ingen av oss kunde sluta le på en lång stund :-).

På lördagen hade brodern bokat in oss allihopa till en guidad rundtur på ostindiefararen Götheborg. Jag har velat titta närmare på henne under flera år och till sist fick jag möjlighet till det :-). Vilket fantastiskt vackert skepp! Det är helt otroligt vilket arbete som lagts ner, jag förstår att det tog 10 år att bygga henne. Min lillasyster med familj anslöt sig lagom till rundturen och efteråt käkade vi allihopa lunch på en närliggande restaurang.


På eftermiddagen var det dags att ge oss av till hotellet som var bokat till oss allihopa, det visade sig inte vara vilket hotell som helst. Det hade tydligen varit otroligt svårt att få tag på rum i Göteborg den här helgen, eftersom bokmässan gick av stapeln. Efter många om och men kunde brodern boka in oss alla på Radisson, ja, inte mig emot... ;-). Gud, så härligt det är att bo på hotell, varför gör man det inte oftare? Det var så mysigt att åka iväg med H också och bara ta det lugnt, annars jobbar vi ju nästan alltid när vi är ute och far.

Senare på kvällen var det dags för middag... det visade sig bli en smakupplevelse utöver det vanliga, men det berättar jag mer om i nästa inlägg!

Många kramar
Bitte

3 kommentarer:

Renée sa...

Jag skulle gäna bo på hotell alltid, ta bara denna ljuvliga frukost!!! Den kan jag defenitivt leva med länge...

STENLYCKA sa...

Åhh..det låter som du har haft det underbart. Visst är det lyxigt att bo på hotell ibland.
Önskar dig en fin tisdag!
Kram Raina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var bra gjort och fixa boende under bokmässan, är ju så jättemycket folk i Gbg då. Ni har haft en riktig toppenhelg, och så träffa sonen också.
Kramar
AnnaMaria